Winactie: DeliDiscount

18 maart 2013

DeliDiscount Via Twitter won ik bij DeliDiscount een kortingscode om op hun website te shoppen. Dat is niet alleen leuk voor mij, maar ook voor jullie! Ik mag namelijk een kortingscode verloten ter waarde van € 30!

Ik zal jullie eerst de inhoud van mijn pakket laten zien.

DeliDiscount Ik koos een gevarieerd aantal producten. Zoetigheden, kruiden en sauzen.

DeliDiscount Cannoli Siciliani al Limone en Apolline Alle Crema Nocciola. Cannoli met een citroen vulling en horentjes met een hazelnoot chocolade vulling.

DeliDiscount De cannoli en horentjes samen met Gianduiotti, chocolade/hazelnoot bonbons (zonder stukjes). De bonbons smaken een beetje als Nutella.

DeliDiscount Lemon Pepper van Jonnie Boer en zoet gerookt paprikapoeder.

DeliDiscount Twee soorten barbecuesaus: Night of the Living Bar-BQ (alleen al door de naam wilde ik deze hebben) en Smokey Mustard BBQ Sauce.

DeliDiscount Marshmallow met gezouten karamel, marshmallow pop met honing pecannoten, marshmallow pop gezouten Karamel en Fluffy marshmallow chocolade powder.

DeliDiscount De verschillende kleuren zakjes van de marshmallow met gezouten karamel.

dd9 Kleine super fluffy marshmallow kussentjes met een dot gezouten karamel.

Geen aparte foto, maar ik had er ook nog een kookboekje bij. Hapjes uit de hele wereld, met zoals het zegt recepten van verschillende hapje. Tapas, mezze, fingerfood.. noem maar op!

De kruiden en sauzen heb ik nog niet kunnen testen. Hier zal ik vast later een keer over schrijven. Het lekkerste in mijn pakket zijn toch de BARÚ Marshmallow met gezouten karamel. Lekkere luchtkussentjes in mooie verpakking.

DeliDiscount heeft een gevarieerd aanbod van zoete en hartige lekkernijen. Verse en langhoudbare producten en ook een non-food gedeelte met onder andere kookboeken en keukengerei.

En nu natuurlijk het belangrijkste. Wat kun je precies winnen?

Delidiscount stelt voor de winnaar van de winactie een kortingscode beschikbaar van € 30! Deze ontvangt de winnaar via e-mail en is 3 maanden geldig. Let op dat de verzendkosten binnen Nederland pas vanaf € 50 gratis zijn.

Hoe doe je mee?
– Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen.
– Laat in je reactie weten wat je met jouw kortingscode zou willen kopen. (Minimaal 1 product van op de DeliDiscount website.)

Je kan mee doen tot en met vrijdag 29 Maart 2013, 12:00 uur! De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebook pagina en krijgt persoonlijk bericht.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

39 reacties op Winactie: DeliDiscount

 1. 18-03-13 15:31

  Zooo wat een heerlijkheden zeg!! Zou bijna niet kunnen kiezen zeg. Die kruiden van Jonnie Boer lijken me wel wat maar die Marshmallow hapjes eigenlijk ook!! Ik denk dat ik voor de Marshmallows ga!! 🙂

  Groetjes, Tessa

 2. 18-03-13 15:57

  Hoi, Knappe boodschappen. Ik zou zeker enkele kruidenmixen en tapas bestellen.

 3. 18-03-13 16:11

  Mmm, ik zou mijzelf trakteren op de Marshmallow met gezouten karamel!

 4. 18-03-13 16:15

  Wat een super leuke actie! 🙂
  Begint een beetje eentonig te worden, maar de Marshmallow met gezouten karamel lijkt me geweldig en de lemon pepper (want die is hier bijna op…).

 5. 18-03-13 16:45

  Wow dat ziet er lekker uit!
  Ik zou voor de nougat met amandelen en cranberyy gaan, ben dol op nougat en zelf maken was een klein beetje mislukt 😉

 6. 18-03-13 17:08

  Wat een leuke winactie en wat een lekkere dingen allemaal. Ik ben dol op Baru dus daar zou ik iets uit kiezen en een lekkere olijfolie en een curry mix van Jonnie. Eigenlijk vind ik alles lekker!

 7. 18-03-13 17:41

  Wat een fantastische actie heb je gevonden.
  De gerookte paprika en allerlei andere kruiden staan al even op mijn lijstje.
  Ik heb ze nog niet kunnen vinden bij ons in de buurt.
  Ik heb daar veel interesse in en hoop op een kans deze te winnen.
  Met Vriendelijke groet,
  AJ.

 8. 18-03-13 19:04

  Doe mij de maar gewoon de hele doos, van dit soort foto’s wordt een mens nu eenmaal erg hebberig 😉 Maar zonder gekheid, ik zou zeker de kookbloem bestellen van hun site die lijkt me echt heel handig!

 9. 18-03-13 19:44

  Wat een te gekke winactie, met een site die voor mij nog niet bekend was.
  Ik zou zeker weten die

  marshmallows met gezouten karamel,

  bestellen. Het ziet er allemaal super lekker uit. jum!! kan niet wachten

  Groetjes,
  Marjolijn

 10. 18-03-13 20:30

  Mmm, wat een lekkere winactie! Ik zou sowieso iets lekkers met truffel kiezen. En de Italiaanse kaasjes scarmorza affumicata en cacciota al peperoncino… Iets zoets erbij, en mij hoor je niet meer 🙂

 11. 18-03-13 20:49

  Lekker!!!! Ik ga ook voor iets met truffel. In elk geval zo’n tartuffo truffel salami en truffel mayonaise. Of zou ik toch voor een microplane rasp gaan? Fijne site om te snuffelen!

 12. 18-03-13 20:56

  Best moeilijk kiezen uit zoveel lekkernijen, maar ik zou gaan voor iets “duurzaams”, iets waar je langer profijt van kunt hebben. Zoals de kruiden van Jonnie Boer, zo’n handige olieverstuiver of een kookboek. Fijne actie, zeg!

 13. 18-03-13 21:55

  Ohhhwww die salamibol met truffel… Het water loopt me in de mond. En die marshmallow kussentjes… Ik denk dat alles met gezouten caramel lekker smaakt. Dat moet deze kussentjes dus HEMELS maken 😉
  Jah… Met zo’ n kortingsbon zou ik wel uit de voeten kunnen. Leuk om wat culi kadootjes uit te zoeken ook!
  Fingers crossed!

 14. 18-03-13 22:27

  ooow.. mjam mjamie delicious.. echt loo te water tanden hier.
  Ik wil hebbe..hebbe.hebbe!!
  Echt!
  Wat ik wel zou willen alles haha.
  Maar als moet kiezen zalmkaviaar,marshmallow pop met honing pecannoten,De cannoli en horentjes samen met Gianduiotti, chocolade/hazelnoot bonbons,verstuiver olie misschien.picollo power trio.
  Kan gewoon niet kiezen!!
  Ik vind het een hele leuke actie oeh wil ook wel chocola ;p
  Echt een super actie leuk om te doen!

 15. 18-03-13 23:56

  Sorry voor mijn rommelige berichtje was ff te enthousiast haha.
  Leuke site heb je ik vind dit soort sites erg leuk! En dan ook nog weg geef dingen dat de is de kers op de taart.
  De site van al die lekkere dingen is ook weergaloos ik zou wel al die dingen die jij heb genomen ook willen nemen en lekkere kruiden voor al dat lekkere eten wat ik maak.
  Want ik ben dol op koken
  groetjes chantal

 16. 19-03-13 05:59

  Super winactie! En dan laten kiezen uit producten die allemaal lekker of handig zijn! Zijn veel lekkere dingen, maar ik zou echt voor de nougat gaan. Yummy!

 17. 19-03-13 09:25

  Als allereerste zou ik de marshmallows willen proeven, maar omdat ik eigenlijk nooit echte ‘exotische’ gerechten maak, ga ik voor de Caribbean spices http://www.delidiscount.com/nl/jonnie-boer-caribbean-spice-70-gram.html ik zou iets uitproberen met vis, mango … is het al lunchtijd?!

 18. 19-03-13 09:32

  Ooh leuke actie PJ!
  Ik zou sowieso een truffelsalami bestellen, het hapjes kookboek, balsamico azijn, wat paprika poeder want dat wil ik al een tijdje hebben, en een paar lekkere zoete dingen zoals de canolli, dat heb ik nog nooit op en het lijkt me heerlijk!
  O en wat nougat!

 19. 19-03-13 09:52

  Mooie website, die van jou en die van Deli Discount ook! Als student zou ik dingen als kruiden, bijvoorbeeld de Garam Masala van Jonnie Boer, kopen.De olijfolie ziet er ook goed uit.

 20. 19-03-13 11:26

  Oei, dat is een hele moeilijke!
  Ik zou zeker gaan voor de gerookte paprikapoeder, want die staat al erg lang op mijn lijstje, de rasp zou ik ook nog even toevoegen aan mijn mandje (altijd handig) en de garam masala van Jonnie Boer ook, natuurlijk ook de salted caramel marshmallows en (….).
  Teveel om op te noemen dus! Erg leuke winactie!

  Groetjes,
  Floortje

 21. 19-03-13 14:29

  Wat een leuke winactie zeg!

  Aangezien ik nog nooit cannoli op heb (best slecht eigenlijk), zou ik die zeker in mijn mandje leggen. En aangezien ik gek ben op alles balsamico, zou ik ook de Crema di balsamico tartufo nemen. Alleen het idee al doet me watertanden.

 22. 19-03-13 20:46

  Ik zou kiezen voor een microplane, lardo en buikspek 🙂 en dan aanvullen met allemaal lekkers zoald die marshmellows!

 23. 20-03-13 12:48

  Zo dat ziet er lekker uit een lust om naar te kijken dus laat staan te proeven , ik zal zeker voor een heerlijke fles port gaan en kruiden van Jonnie Boer

 24. 20-03-13 19:28

  Wat een heerlijk pakketje heb je besteld!
  Ohh wat een heerlijke dingen op de site, die kon ik nog niet 😛

  Moeilijk moeilijk… pff wat hebben ze veeeel en lekkerrr.
  De site staat al bij mij favorieten hoor 🙂

  Nou na een half uur is mijn eerste keus toch op iets lekker gevallen, de Cannoli’s daarnaast zal ik zeker voor kruiden en heerlijke olie kiezen.

  Echt een top actie!

 25. 20-03-13 19:32

  De lente komt er hopelijk snel aan daarom kies zeker ik voor BBQ & Grill saus en een lekkere salade dressing en en en….
  Zoveeel lekkers hhahahaha

 26. 21-03-13 13:47

  Wauw, gave actie!
  Aangezien ik nogal een chocoholic ben, zou ik kiezen voor een nougatreep met pure chocolade, marshmallow pops met kokos en een pot Fluffy Marshmallow Chocolate Powder… tsja, ik moet iets aan mijn eetstijl veranderen, denk ik :O

 27. 21-03-13 16:00

  Mooie actie dit!
  En ik hoef niet lang na te denken over wat ik zou willen kopen; KAAS! Camembert, brie, pecorino, parmezaanse kaas…..

 28. 21-03-13 20:39

  Graag wil ik ook een kansje wagen om de kortingscode te bemachtigen. Ik zou dan zo’n heerlijke T-bonesteak bestellen. Maar de Marshmallow Pops met honing en pecannoten trekken me ook wel aan. Eigenlijk staan er veel te veel lekkere dingen op die site, de keuze zal erg moeilijk worden.

 29. 21-03-13 21:05

  Oelala wat een lekkere dingen!
  Ik zal zeker voor kruiden kiezen, daarnaast een goede olijfolie en zeker balsamico.
  Ennnnn om te zondigen die lekkere Marshmallow’s

  Om te watertanden!!!

 30. 22-03-13 21:04

  Ze hebben zoveel leuks!
  Mij lijkt het kinderkookboek ‘Kids aan het koken’ heel leuk, zodat ik ook eens samen mijn mijn kids iets kan bakken! 🙂

 31. 24-03-13 15:34

  Wat een leuke actie! Etenswaren via internet bestellen heb ik nog niet eerder gedaan, maar voor producten die niet zo makkelijk te vinden zijn is het ideaal. Ik zou eerst de pimentons bestellen waar je zoveel over leest, de Ñora paprika en de mixen van Jonnie, Caribbean Spice (Ik hou wel van een exotische ontdekking).

 32. 24-03-13 15:53

  Oh zoveel heerlijke snoeperijen, daarvan wil ik alles wel proeven ! Als ik dan moet kiezen wordt het de Riso Carnaroli of …. toch de Cannoli Siciliani al Limone. Grappig dat zoveel kookbloggers een kansje wagen, ik zie veel van mijn favorieten 😉

 33. 25-03-13 15:47

  Ohw wow! Wat veel heerlijks allemaal! Maar ik hoef er geen twee seconden over na te denken.. overduidelijk de Cannoli Siciliani al Limone. Ik ben zelf half italiaanse en mis de cannoli bijna dagelijks hie rin Nederland!

 34. 26-03-13 10:25

  Erg leuke actie en een erg leuke site ook.

  Als ik zou moeten kiezen zou ik zeker de Baharat uitkiezen. Deze Midden Oosterse kruidenmix moet ik, als enorme liefhebber van die keuken, toch eens geproefd hebben.

  Verder zou ik bijvoorbeeld van de honing lekkere koekjes kunnen bakken en die na een uitgebreide maaltijd kunnen eten met een lekker glaasje dessertwijn als afsluiter.

  Dat zo op het eerste oog, maar ik zag al genoeg lekkers staan dus ik kan mij voorstellen dat jij ook een tijdje bezig bent geweest met bedenken wat je nu zou willen proberen.

  Succes met nog met de actie!

 35. 26-03-13 11:49

  Super leuke actie zeg! Ik zou gedroogde eekhoorntjesbrood bestellen omdat ik laatst een heel lekker gerecht heb gevonden van Jamie Oliver wat ik binnenkort een keer wil gaan maken! En misschien wat lekkere kazen voor een meidenavond met hapjes 🙂

 36. 26-03-13 13:29

  WAUW! Wat een heerlijk pakket zeg! Ik zie een avondje met vrienden wel zitten met deze heerlijkheden!;-)

 37. 28-03-13 09:52

  Wow! superlekkere dingen allemaal! Die BBQ saus komt hopelijk snel van pas, want ben wel toe aan een lekker zonnetje om te bbqen… 🙂

 38. 28-03-13 10:49

  Super-website!
  Op mijn verlanglijstje staan de chai latte’s van Baru, maar die van Nestle wil ik ook wel eens testen. De kruidenmix met rode curry gaat volgens mij erg goed bij een lekker wokgerecht met wat kokosmelk en dan nog wat truffelolie voor bij een simpele pasta, mmmm…

 39. 28-03-13 11:50

  Die olijfolie, of die cannoloni, of toch maar die één van die heerlijke eierpasta’s. In ieder geval zal ik de Rabitos Royale in mijn mandje doen. Deze vijgen gedoopt in chocolade zijn echt een klein cadeautje voor bij de thee of koffie.