Winactie: Cadeaubon van Kookpunt t.w.v. €50

5 april 2013

Kookpunt Zijn er nog mensen die Kookpunt niet kennen? Die grote kookwinkel in Rotterdam? Natuurlijk kennen jullie die! En ik mag mag een cadeaubon ter waarde van €50 weggeven!

Kookpunt Ik durf niet te vaak bij Kookpunt binnen te stappen. Ik word namelijk ontzettend hebberig van al die mooie keukenspullen die ik met zijn allen bij elkaar nooit zou kunnen betalen en nooit in mijn kleine huisje kwijt zou kunnen.

Een van mijn favorieten merken is Creuset. Prachtige geëmailleerde gietijzeren pannen die een leven lang meegaan.

Maar stiekem droom ik ook nog van een Kitchenaid mixer. De klassiek rode is zo mooi, maar ook de pistachio, ijsblauw en frambozenijs kleur. Ik vind het heel moeilijk om daar uit te kiezen!

Kookpunt Andere grote merken bij Kookpunt zijn: De Buyer, Magimix en Big Green egg. Behalve servies, pannen en andere keukenspullen kun je er zelfs fornuizen kopen.

Maar je hoeft niet per se naar Rotterdam om bij Kookpunt te shoppen. Het kan ook via de Kookpunt.nl webshop. En wat nog beter is, via Nombelina’s Foodblog kun je een cadeaubon ter waarde van €50 winnen!

Hoe doe je mee?

– Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen.
– Laat in je reactie weten wat je met jouw cadeaubon bij Kookpunt zou willen kopen.

Je kan mee doen tot en met vrijdag 26 April 2013, 12:00 uur! De winnaar wordt bekend gemaakt op de Nombelina Facebook pagina en krijgt persoonlijk bericht. De cadeaubon is na uitgifte 2 maanden geldig en te besteden in de Kookpunt webshop.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: , ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

50 reacties op Winactie: Cadeaubon van Kookpunt t.w.v. €50

 1. 05-04-13 15:39

  Ik zou de bon gebruiken om de ijsbereider voor mijn Kenwood aan te schaffen.

 2. 05-04-13 15:42

  Nou, dan zou ik de nieuwste blender van Kitchenaid kopen. Wel nog wat erbij sparen maar die 50 euro is een mooi begin!

 3. 05-04-13 15:45

  Ik zou het aan van alles kunnen besteden.Een glazen kom voor mijn kitchenaid mixer? Nieuwe minispringvormen (oude zijn kapot)? Toch stiekem een kookboek? Eindelijk een microplane rasp? Of heel lang lol hebben van die bon door steeds te snuffelen en toch nog even na te denken….

 4. 05-04-13 15:47

  Ooh! Ik ga dan voor een grote De Buyer pan. Ik heb nu een kleine, maar dat is echt een heel fijn pannetje!

 5. 05-04-13 15:50

  Leuke winactie! Ik doe zeker mee:) Ik zou denk ik voor een mooie kaasplank gaan…of nieuwe wijnglazen, zie er veel moois tussen zitten:) (danielleschluter@gmail.com)

 6. 05-04-13 15:57

  Wauw, wat een heerlijke winactie!
  Ik ben al een hele tijd aan het sparen voor een Le Creuset braadpan. Die zijn zo mooi en vooral die nieuwste kleurtjes. Met deze cadeaubon zou die pan weer een stukje dichterbij komen 🙂

 7. 05-04-13 15:59

  Van één blik op de website van Kookpunt wordt ik al onwijs hebberig. Ik zou Het Nederlands Bakboek bestellen en de M-Cups en M-Spoons en zo kan ik nog wel even doorgaan. Geweldige producten hebben ze!

 8. 05-04-13 16:02

  Ik zou heel graag zo’n mooie creuset stoofpan kopen, gewoon omdat ik hem super mooi vind en ik dan heerlijke stoofpotten kan maken 🙂

 9. 05-04-13 16:28

  Misschien eindelijk eens een madeleinevorm kopen, staat al lang op die ene hele lange lijst of toch maar weer iets leuks van Creuset? Creuset is voor mij onweerstaanbaar maar ja dat geldt voor zoveel dingen in een kookwinkel 🙂 Leuke actie P.J.!

 10. 05-04-13 16:54

  Ik zou het volgende mes aanschaffen :

  Wüsthof Classic Koksmes 16cm

  want… goed gereedschap is het halve werk!

 11. 05-04-13 16:54

  Hmmmm… Zo veel dingen die ik “nodig” heb. Eindelijk één van mijn totaal versleten koekenpannen vervangen? Of het bijleggen bij mijn spaarpotje om ein-de-lijk een koksmes aan te schaffen? Ik wil zo graag mijn rottige botte aardappelmesjes wegdoen. Geen gehannes meer als ik het vel van m’n zalm wil snijden, of als ik het vel van een mooie eendenborst insnij, of als ik kruiden wil hakken. Hoewel het toch ook wel fijn zou zijn om een mooie pan te hebben die niet op het punt van uit elkaar vallen staat. Welke weet ik nog even niet, maar één van die twee!

 12. 05-04-13 16:59

  Wow wat een leuk idee om een cadeaubon weg te geven.
  Je kan daar zulke leuke dingen kopen. Ik heb er veel over gehoord, maar nog niet geweest. Een gemis, zeker weten.
  Ik loop al een paar jaar te denken aan een ijsmachine. Een kleintje, zodat yohurtijs eindelijk op het menu kan komen.
  Wij zijn er verzot op, maar kunnen het moeilijk verkrijgen in ons dorp.
  Fantastisch plan.
  AJ

 13. 05-04-13 17:53

  Superleuk! Ik dacht “ik ga even op de website kijken” maar ben alweer een half uur verder.. 🙂 ik vind de zak! Zwart/wit etagere heel erg leuk, ook om sushi, hapjes en bijvoorbeeld mooie kaarsjes af te wisselen! En dan hou ik nog een beetje geld over om mn kookboekenverslaving te voeden.. 🙂

 14. 05-04-13 19:36

  Ik zou zo graag een grillpan kopen om m’n visje in te grillen. Lekker en gezond!!

 15. 05-04-13 20:24

  Ik wil al jaren en jaren zo’n Creuset gietijzeren pan. Loop er altijd naar toe maar dan kijk ik naar de prijs en loop weer teleurgesteld weg. Ik blijf dromen en wie weet komt deze nu een keertje uit!

 16. 05-04-13 20:46

  Ik was laatst bij DOK in Den Haag. Wat een mooie winkel! Ik heb mijn ogen uitgekeken bij al die geweldige kookspulletjes. Daar wordt een bakgek erg hebberig van. Een tijdje staan dromen bij de Kitchenaids. De ene kleur nog vrolijker dan de andere. Gelukkig gaan we binnenkort weer shoppen in de Passage. Een keer raden waar je ons dan kunt vinden ….
  Op mijn wensenlijstje staat nog een Gobel Brioche vorm, het recept heb ik al, alleen een mooi en goed bakblik ontbreekt nog 🙂

 17. 05-04-13 22:26

  Oh het kookpunt niet zo ver bij mijn vandaan helemaal te gek die winkel ik zal lekker bakspullen kopen of een mooi boek daar ben ik ook nooit weg te slaan op die afdeling net een speelgoedwinkel voor volwassenen

 18. 06-04-13 09:50

  De marineblauw kleurige overnschaal van le creuset, een kleine rookoven, kitchenaid onderdelen… zoiets…

 19. 06-04-13 12:23

  Nu ik als student al weer een tijd op kamers woon mis ik vooral een wok. Ik zou dus een mooie stalen wok kopen.

 20. 06-04-13 12:52

  Sowieso deze! http://www.kookpunt.nl/le-creuset-aardewerk-mini-taartvormen-4-stuks-dune/nl/product/6407/
  Mijn moeder is verslaafd aan alle quiches, hartige taartjes en zoetige taartjes die ik voor haar maak, alleen doe ik dat nu in een cupcake vorm. Dit is dan toch veel leuker?
  Houd ik nog geld over voor een bijpassend kookboekje ook 🙂

 21. 06-04-13 15:38

  Ah wat een supergave prijs! Ik ga vanaf mei op mezelf wonen, dus ik zou deze bon gebruiken om eens wat leuke keukenspulletjes voor in mijn nieuwe huisje te kopen! En dat het liefst iets wat ik vanwege de prijs niet zo snel zelf aan zou schaffen… ik zit te denken aan een goede grillpan van gietijzer, die van Le Creuset lijkt me een hele fijne! 😀

 22. 06-04-13 16:34

  Een mixer! Om eindelijk eens lekkere cupcakes voor mijn huisgenootjes te kunnen bakken. Met 5 meiden in een huis is dat hard nodig!! 🙂

 23. 06-04-13 19:59

  Ik zou een Alessi glazen pot kopen met de poppetjes aan de binnenkant. En de Kokeshi thermo koppen. Omdat het producten zijn die zo bijzonder zijn dat ik ze wel heel graag in huis wil hebben staan.

 24. 06-04-13 22:38

  Zeker weten doe ik het niet. Als ik daar in de winkel rondloop kom ik waarschijnlijk van alles tegen dat ik kan gebruiken. Maar wat me nu te binnen valt: een koffiezetapparaat.

 25. 07-04-13 03:19

  Die vijftig euro zou ik besteden aan de hartvormige Creusetpotjes. Ik zie ze steeds staan in de winkel, ze lonken naar me maar ik heb ze nog steeds niet gekocht! Lijkt me leuk om te gebruiken tijdens een romantisch zelfgemaakt dinertje met mijn vriend… 🙂

 26. 07-04-13 08:47

  Ik hoef niet lang na te denken ik ga voor een mooie soeppan. Ik denk wel dat ik wat ga bijleggen en dan meteen voor een hele goede pan ga, zodat ik de komende jaren voorzien ben!!

 27. 07-04-13 12:19

  Wat een super leuke actie zeg! 🙂

  Jeetje, ik moet nog even heel hard nadenken… Mooie (braad)pan is welkom, bakvormen zijn altijd welkom, er is zoveel moois daar te vinden! Maar ik denk dat ik voor een goeie braadpan ga!

 28. 07-04-13 21:38

  ik zou het besteden aan een kookboek van ottolengi en een opzetstuk voor mijn pasta machine!

 29. 08-04-13 08:47

  Ik zou de bon aan mijn Rotterdamse vriendin geven. Ze bakt altijd zulke heerlijke dingen voor ons als ze op visite komen. Ik maak haar er vast heel blij mee!

 30. 08-04-13 13:38

  Wat een mooie winactie. Ik zou voor de steelpan van Le Creuset gaan. Ik heb onlangs de stoofbraadpan van Le Creauset aangeschaft en deze past er heel erg mooi bij.

 31. 08-04-13 15:56

  Een slowcooker zodat ik eindelijk meer recepten kan proberen zonder veel tijd kwijt te zijn!

 32. 09-04-13 10:19

  Ik zou zo’n bovenstuk voor op mijn pan kopen om eten te stomen. Toevallig zijn die precies € 50

 33. 09-04-13 16:00

  Ik ben ontzettend niewusgierig naar een slowcooker. Deze zou ik kopen als ik deze bon win 🙂
  Maar ik zou ook wel bakvormen, een mooie ovenschaal of snijapparaat willen hebben 😉 Keuze genoeg lijkt me.

 34. 09-04-13 17:48

  Ik ga voor een mooie bakvorm. Ben dol op bakken, en ondanks mijn grote verzameling bakvormen zijn er nog genoeg die ik nog niet heb.

 35. 09-04-13 19:50

  Het was alweer hoog tijd voor een tripje naar Rotterdam maar een betere aanleiding dan een bon te besteden bij het Kookpunt is er natuurlijk niet!
  Ik zou dan de Royal Vkb funnel friends, de Oxo maatkan en de knoflookroller van Chef’n willen kopen maar vrees met meer thuis te zullen komen 😉

 36. 10-04-13 22:31

  Mijn man is volgende maand jarig en hij heeft dit hoog op zijn verlanglijstje staan: http://www.kookpunt.nl/mauviel-m250c-koperen-conische-sauspan-20cm/nl/product/6499/
  Wat zou het geweldig zijn hem hiermee te verrassen!!!

 37. 10-04-13 22:32

  Met de patisseriespuit wordt het decoreren van de taarten nóg leuker!!

 38. 12-04-13 00:32

  Hoihoi,

  Wat een superleuke actie! Ik kende de winkel nog niet, dus bedankt voor de tip. Ik wil al een hele tijd supergraag een slowcooker, een ijsmachine, een mixer (zo’n mooie met alles erop en eraan). Haha dus zoals je ziet mist mijn keukentje nog wel een aantal mooie apparaten! IK DOE MEE! 🙂

  Groetjes Janneke

 39. 13-04-13 15:15

  Ik zou voor dit kookboek gaan: 190 recepten uit de kookschool van Alain Ducasse

 40. 14-04-13 16:30

  Ik zou bijbetalen en dan deze kiezen want al dat brood zo in de kast is maar niks http://www.kookpunt.nl/wesco-broodtrommel-grandy-nieuw-zilver/nl/product/7285/ dus een wesco broodtrommel

 41. 17-04-13 16:46

  De staafmixe van KitchenAid, om snel en makkelijk heerlijke hapjes voor m’n zoontje te maken!

 42. 17-04-13 20:25

  Misschien een kookboek voor inspiratie of mooie mokjes van Pols potten. En die terracotta karaf is ook waanzinnig koel! Dat wordt nog moeilijk kiezen!

 43. 21-04-13 13:49

  Wat een leuke actie! Zo’n bon zou ik gebruiken om een digitale thermometer te kopen; om perfect gegaard vlees te braden, maar ook voor bijvoorbeeld pasteuriseren.

 44. 22-04-13 14:40

  Geweldige winkel, ook online!
  Mijn pastamachine is een tijdje geleden kapotgegaan. En dat is voor een verse-pasta-fan als ik nogal een toestand! Ik ben al een aantal weken aan het rondkijken, vragen naar ervaringen van anderen, machines aan het vergelijken. Ik weet zeker dat ze mij bij het Kookpunt heel goed zouden kunnen adviseren over een goede pastamachine 🙂

 45. 23-04-13 10:12

  Wat moeilijk! Zo ontzettend veel mooie dingen. Op dit moment zou ik denk ik gaan voor een koekenpan waar de steel vanaf kan. Heerlijke frittata’s en ze schijnen ook reuze handig te zijn voor Tarte Tartins. Maar of ik de bon daar ook werkelijk aan zal uitgeven: ik durf het niet te zeggen.

 46. 24-04-13 10:07

  Moeilijk… ik kan er dan zoveel mee kopen.
  zoveel leuke spullen.

  Als ik verstandig ben dan zou ik het gebruiken voor een foodprocessor (magimix), de mijne is kapot gegaan na jaren van trouwe dienst. En ik voel mij een beetje levenloos zo zonder, kan niks meer pureren/hakken/mixen en noem maar op.

  Nee het gaat dan zeker een worden

 47. 24-04-13 10:16

  wat een leuke win actie !
  ik zou de cadeaubon gebruiken om er een pizzasteen mee aan te schaffen, want die kan ik hier in de buurt in geen enkele winkel vinden !

 48. 24-04-13 15:48

  Ik zou iets kopen wat ik nog niet heb :]
  bijvoorbeeld een staafmixer of een sapcentrifuge, pastamachine, appelboor, schort of thermometer.
  Ik ben 15 en vind koken enorm leuk maar moet dus wel vaak sparen voor nieuwe spullen… Deze cadeaubon zou dus goed van pas komen!
  Groeten,
  Niels

 49. 25-04-13 12:35

  Het is moeilijk om te beslissen wat ik van de cadeaubon zou kopen maar zo´n prachtige dikke bamboe snijplank lijkt me zeker de moeite waard!

 50. 26-04-13 11:57

  Wat zou het fantastisch zijn om een bon van Kookpunt te winnen! Ik zou deze gebruiken om een heel mooi cadeau voor mijn vriend te halen, hij is helemaal weg van koken. Erg luxe!