Welke kookprogramma’s kijk jij?

9 februari 2011

Wat zijn jullie favoriete kookprogramma’s? Koken jullie daarna wel eens de recepten na? Ik kijk best vaak programma’s die met eten te maken hebben. Meestal alleen om te kijken, maar soms inspireren ze me tot een experimentje. Probeer me te herinneren wat het eerste kookprogramma was dat ik volgde, maar het schiet me niet echt te binnen.

Op het moment kijk ik regelmatig Saturday Kitchen (zaterdagochtend op BBC 1), Dagelijkse kost (iedere dag op Een), Baking made easy (maandagavond op BBC 2) en Masterchef Australie (iedere avond op Net 5).

Verder kijk ik altijd met plezier naar de Two Fat ladies, Rick Stein, the Hairy bikers en Anthony Bourdain. Morgen 10 Februari start op BBC 2 een nieuw seizoen van de Hairy bikers: Mums know best om 21:00.

Dan zijn er nog programma’s zoals: Planet Food, Culinary Asia, Liefde gaat door de maag en noem maar op. Kan nog wel even door gaan als ik alles moet opnoemen wat ik ooit heb gekeken :).

Foto bovenin is trouwens van toen we de eerste keer probeerden sushi te maken. Niet zo heel netjes, maar toch redelijk gelukt.

sushi

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags:

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

9 reacties op Welke kookprogramma’s kijk jij?

 1. 09-02-11 13:28

  ik heb geen tijd om kookprogrammas te kijken, ‘savonds kijk ik naar turkse kookprogramma’s op de sateliet

 2. 09-02-11 13:36

  Ik vind Masterchef Australia hartstikke leuk om te zien! En verder op een luie middag Nigella (:

 3. 09-02-11 13:41

  Layla, ik heb geloof ik wel wat Turkse zenders in ons digitale pakket. Kan het helaas niet verstaan.

  Joyce, kijk je ook Masterchef op de BBC? 16 Februari begint de nieuwe serie.

 4. 11-02-11 10:46

  Wat een leuke, mooie site heb jij! Ik hoop dat er snel meer recepten volgen.

  LauraInTheKitchen.com is heel erg leuk! Zij heeft allemaal kookfilmpjes op haar site. Echt heel erg vermakelijk om te kijken en de recepten zijn erg simpel. Probeer vooral haar Philly Style Enchiladas, té lekker!

  • 11-02-11 11:30

   Dank je 🙂 Die site ziet er mooi uit. Heb ook gedacht aan het maken van filmpjes, maar zou het hier niet echt op een goede manier kunnen maken. Daarnaast heb ik er ook geen goede camera voor, dus vooralsnog alleen foto’s :).

 5. 11-02-11 17:00

  Hoi!

  Ik kijk vandaag voor het eerst op je site en wat een droppie om naar te kijken zeg! Super leuk, ik kom zeker vaker langs. Heb je al gefollowed in bloglovin’ 🙂
  Ik kijk met liefde naar Masterchef Australië op NET5, samen met mijn lieve mamsie.
  Mooie foto ook van de sushi! Like it. 🙂

  Fijne avond nog!

  liefs,
  Michelle

  • 11-02-11 17:40

   Aww wat een lieve comment :). Dank je, fijn weekend alvast!

 6. 12-10-11 15:15

  Ik kijk vaak Wie is de Chef, Topchef en Australian Masterchef.

  • 15-10-11 19:30

   Masterchef AU is op het moment wel mijn favoriete versie. Sinds kort is op de BBC de celebrity versie begonnen, maar op een nogal onhandig tijdstip.

Reageer