Urban Bakery Rotterdam

11 februari 2014

Urban Bakery Stefan was toevallig in de buurt van de Hofbogen in Rotterdam-Noord en kwam de Urban Bakery tegen. Zoals zoetekauwen betaamd, kon hij het niet laten om wat mee naar huis te nemen.

Urban Bakery Binnen was er een walhalla aan zoetigheden.

Urban Bakery Helaas zijn sommige foto’s wat wazig, maar ik wilde ze wel met jullie delen. Ik weet niet wat er allemaal in de vitrine ligt, maar we gaan vast een keertje terug om meer uit te proberen.

Urban Bakery Onze buit. Zijn ze niet prachtig? We hadden er overigens ook nog 2 mega chocolade muffins bij, die zijn helaas voor het fotograferen gesneuveld ;).

Urban Bakery We probeerden de blueberry cheesecake cupcake, chocolate-cheese cupcake met verse frambozen, wortel-ananas blokje (met o.a. ook dadels en kokos) en cheese cupcake met witte chocolade.

Urban Bakery Stuk voor stuk heerlijke gebakjes. Wanneer je gaat shoppen reken dan op 1 gebakje per persoon, want deze zijn wel heel machtig. Mijn absolute favoriet was de blueberry cheesecake cupcake. Fris zure blueberries en heerlijke cheesecake *dreamy*.

Gelukkig wonen we niet te dichtbij anders zou ik hier vaak voorbij komen rollen.

De Urban Bakery vind je op de Voorburgstraat 209 of in de Hofbogen bij Eudokiaplein in Rotterdam. De winkels zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 18:00.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: , ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

10 reacties op Urban Bakery Rotterdam

 1. 11-02-14 14:07

  Ziet er allemaal heerlijk uit! Staat ook nog op mijn lijstje om langs te gaan.. Misschien maar morgen nu ik dit allemaal zie 😉

  • 12-02-14 13:32

   Woon je er een beetje in de buurt Angelique?

 2. 11-02-14 18:46

  Ik hou van zulke plekjes en taartjes! Ik wou zeggen dat ik nog nooit in Rotterdam ben geweest, maar dat is niet helemaal waar. Maar toen ben ik alleen bij die ellendige Primark geweest. Misschien toch wel eens leuk om Rotterdam te ontdekken.

  • 12-02-14 13:32

   Ik ben 1 keer in de Primark in R’dam geweest. Voor mij hoeft het n iet meer :D.

 3. 12-02-14 08:45

  Gelukkig woon ik dan weer niet in de buurt van Rotterdam want ik weet niet of ik al dat lekkers zou kunnen weerstaan maar ik ga de tip wel onthouden!

  • 12-02-14 13:34

   Voor een wat uitgebreidere lunch kun je eventueel ook naar Lof der Zoetheid. Zit er in de buurt. Geloof dat Alexandra er ook wel eens komt.

 4. 14-02-14 08:40

  Jummmm, hier in Amersfoort heb je ook veel van die zaakjes maar uit zelfbescherming ga ik nooit naar binnen hahahaha

 5. 15-02-14 15:29

  O boy. Ik hou niet van zoetigheid, maar als ik dit hubby laat zien wil hij naar Rotterdam haha.

 6. 01-03-14 04:30

  Ja, ik ben er al meerdere keren geweest en kan niet anders zeggen dat de eigenares echt verstand heeft van bakken. Yum.

Reageer