Seedlip non-alcoholische spirit: Grove 42

26 november 2018

Seedlip Als foodblogger krijg ik regelmatig persberichten over wijn, bier en sterke drank. Helaas kan ik het allemaal niet drinken, omdat ik geen alcohol kan verdragen. Toen ik een bericht kreeg over Grove 42 de derde non-alcoholische spirit van het merk Seedlip was ik erg geïntrigeerd.

Grove 42 is een mix van in koper gedestilleerde citrus-smaken, waaronder sinaasappel, mandarijn, bloedsinaasappel, citroengras, gember en citroen. Ik ben dol op citrus smaken en was erg benieuwd.

In een glas vol ijsblokjes heb ik 50 ml Grove 42 aangevuld met tonic en een stukje sinaasappelschil. De Seedlip & tonic is fris, kruidig en licht bitter. Helaas werken mijn smaakpapillen niet als een geoefend proever van dranken en vind ik het moeilijk de smaaktonen verder te omschrijven.

Seedlip

Volgens de omschrijving is het een drank voor het hele jaar door, maar op een warme zonnige dag zal dit drankje wat meer tot zijn recht komen. Een combinatie met een takje rozemarijn lijkt mij ook erg lekker. Die zal de kruidige smaak goed aanvullen.

Seedlip heeft nog twee andere spirits. Spice 94 bevat allspice, kardemom, citroenschil, grapefruit, schors van eikenhout en de schors van Cascarilla. Garden 108 bevat erwten, hooi, pepermunt, rozemarijn, tijm en hop. Beide heb ik nog niet geprobeerd.

Alle Seedlip spirits zijn zonder alcohol, calorieën, suiker of zoetstoffen.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Voor het testen van de producten krijg ik geen vergoeding en alle meningen zijn van mijzelf.

  •  
  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
Tags:

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

Reageer