Revisit: Lof der Zoetheid

16 november 2011

Afternoon Tea at Lof der Zoetheid Rotterdam Afgelopen weekend zijn we ter ere van Stefans verjaardag weer een afternoon tea gaan doen bij Lof der Zoetheid. Er waren wat veranderingen in de samenstelling, wat het eigenlijk alleen maar leuker maakt. Wederom hebben we ontzettend genoten.

Afternoon Tea at Lof der Zoetheid Rotterdam De scones, zoals altijd een favoriet. Deze keer hadden we er frambozen en ananasjam bij.

Afternoon Tea at Lof der Zoetheid Rotterdam Stukjes hartige taart. Vooraan pompoen, geitenkaas en walnoten, daar achter appel, bacon en ik vermoed kaas en daarnaast spinazie met munt, feta en amandelen.
De pompoen en appel bacon zijn “nieuw”. Hoewel ik eigenlijk niet zo van geitenkaas hou, vond ik het zoetige van de pompoen een lekkere combinatie met het licht pittige/zure van de kaas. De appel/bacon/kaas is ook een combinatie die ik zeker thuis een keer ga proberen.

Afternoon Tea at Lof der Zoetheid Rotterdam Bonbons op een schattig lepeltjes standaard.

Afternoon Tea at Lof der Zoetheid Rotterdam Heerlijke candy bars.

Afternoon Tea at Lof der Zoetheid Rotterdam Evil (slap it on your thighs) taarten. Appeltaart, chocoladetaart, cheesecake, carrotcake en bosbessen citroen slice met maanzaad bodem.

We hadden er ook nog 4 belegde broodjes bij, waar ik geen foto van heb.

Vlak voordat we weg gingen kregen we van Anastasia een klein cadeautje, omdat LdZ op dat moment precies 2 jaar open was. Ontzettend lief!

Thuis open gemaakt bleek er hun eigen thee blend in te zitten en heerlijke zelf gemaakte marshmallow.

Little gift from Lof der Zoetheid Rotterdam

Little gift from Lof der Zoetheid Rotterdam Thee blend met lavendel en sinaasappel.

Little gift from Lof der Zoetheid Rotterdam

Little gift from Lof der Zoetheid Rotterdam Heerlijk zachte marshmallow met, ik vermoed, frambozen dust.

Moeten nog een keer terug om hun stoofvlees met grove mosterd en bier te proeven :).

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags:

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

8 reacties op Revisit: Lof der Zoetheid

 1. 16-11-11 11:14

  Ha ha jeetje wat doe je me aan. Wat ziet dat er heerlijk uit!! Wouwww

  • 16-11-11 11:46

   :D, hehe ja het is zo veel lekkers. Gelukkig doen we dit niet al te vaak :P.

 2. 27-11-11 18:16

  Als jullie nog eens gaan, meld ik me bij deze aan als vrijwillig testpersoon voor je site!! 🙂

 3. 29-11-11 12:15

  Oh ik ben dol op LDZ.

  • 29-11-11 13:12

   Al eens een afternoon tea gedaan?

 4. 29-11-11 17:05

  Ik ben meer van het hartige voedsel dus ga ik vaak voor het twijfelaartje! Maar een high tea wil ik zeker eens doen.

  • 30-11-11 13:44

   Ik hou eigenlijk ook meer van hartig. Mijn vriend is echt een zoetekauw en chocoholic. Mijn favorieten zijn de quiches en scones. Tot nu toe eigenlijk alleen nog voor een afternoon tea geweest, moet eens verandering in komen :).

Reageer