Oggu 100% Organic frisdrank

28 juli 2011

Een aantal jaren geleden zijn Stefan en ik begonnen met het kopen van meer biologische producten. We hebben er een tijdje minder op gelet i.v.m. kosten en beschikbaarheid van producten. Nu zijn we er weer bewuster mee bezig, maar zijn er niet heel streng mee.

Een paar weken geleden kwamen we in de AH, Oggu tegen. Een 100% biologische frisdrank. Een stukje duurder dan gewone frisdrank, maar wel een mooi alternatief op andere frisdranken met geraffineerde suiker en toevoegingen.


Oggu is er in 3 smaken: Lemon & Lime, Cola en Orange.

Lemon & Lime was de eerste die we probeerden. Ik vond hem wat minder lekker, Stefan vond hem prima. Cola en Orange zijn dan toch mijn favorieten. De eerste keer dat ik de Cola probeerde was het even wennen, er zat een bepaalde smaak aan die ik niet kon thuis brengen. Na een paar slokken ben je er al snel aan gewend en smaakt het echt als cola.

Tot nu toe heb ik Oggu alleen gezien bij de AH, de Lemon & Lime heb ik overigens niet meer kunnen vinden bij de AH bij ons in de buurt. De Plus zou het ook moeten hebben, maar daar heb ik ze nog niet gezien. Op de site kun je meer verkoop punten vinden.

Hebben jullie Oggu al geprobeerd?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags:

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

4 reacties op Oggu 100% Organic frisdrank

 1. 28-07-11 16:11

  Dat ziet er zeer interessant uit! Ik ga eens kijken of mijn AH dit ook verkoopt.

 2. 17-08-12 22:43

  Te laat, Oggu is failliet. Google maar even op Oggu en failliet en je krijgt het hele verhaal. Jammer, ik vond het wel een lekkere frisdrank en het idee om alleen maar duidelijke grondstoffen te gebruiken vond ik wel sympathiek. In veel andere frisdranken zitten onduidelijke zoetmakers etc.

  • 18-08-12 11:28

   Ik had er al een artikel over gelezen. Hopelijk kunnen ze nog een doorstart maken. Laat het artikel wel gewoon staan.

Reageer