Laidback sunday

17 juli 2012

Laidback sunday Afgelopen zondag gingen we op bezoek bij mijn schoonvader. We hadden de keuze om zelf te koken, af te halen of dat schoonvader ging koken. We kozen het eerste.

Hij had namelijk nog nooit mijn geroosterd buikspek gehad en ik wilde het graag met hem delen. De avond van te voren deed ik mijn voorbereidingen en nam het de dag erna mee, om in zijn oven alles te bakken.

Laidback sunday Stefan maakte er een lekkere eenvoudige nasi bij met Chinese kool, ei, erwtjes en bosui.

Eigenlijk wilden we er nog roerbak spinazie bij doen, maar we hadden al zo veel en eigenlijk niet veel zin om nog iets te maken.

Schoonvader vond het heerlijk :). Ik ben blij dat hij er van heeft genoten!

Laidback sunday Thuis hadden we nog een toetje in de vriezer liggen. Mokka ijs!! Deze kwamen we tegen in de Sligro. Mokka ijs met cacao nibs en hazelnootsaus.

Ik <3 mokka ijs, terwijl ik het nog maar nauwelijks in de winkel kan vinden. De cacao nibs hadden voor mij niet gehoeven, het zijn kleine beetje droge bittere stukjes. Maar ze kunnen de pret niet drukken, het is mokka ijs! De hazelnootsaus heb ik er niet echt in kunnen vinden. Mooie is ook dat het ijs biologisch is, FTW!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

2 reacties op Laidback sunday

  1. 17-07-12 16:53

    Je buikspek ziet er heerlijk uit, lekker crispy en shiny! : D Heb je het recept hier al eens gedeeld? Anders ben ik erg nieuwsgierig!

Reageer