Hamachi Schiedam

24 augustus 2011

Na een aantal keren sushi te hebben gehaald, zijn we een keer op de nieuwe locatie van Hamachi in Schiedam gaan eten. De nieuwe locatie is veel groter en moderner dan de oude. Toen we aankwamen was het nog heel rustig, maar het werd daarna gezellig druk.

Hamachi Schiedam Mijn voorgerecht: Sashimi salada met o.a. makreel, tonijn, zalm en een sesam dressing. Helaas staan er maar weinig salades op de kaart. Vind het persoonlijk wel fijn dat de salade vrij klein is. Qua dressing had liever een wat frissere dressing gehad, maar het was verder prima.

Hamachi Schiedam Voorgerecht van Stefan: miso soep.

Hamachi Schiedam Onze sushi selectie, ik koos voor de California maki (altijd goed) en Stefan koos een selected sushi mix van grote en kleine rollen en een aantal nigiri’s.

Hamachi Schiedam De rijst was goed op temperatuur en niet te koud.

Hamachi Schiedam Daarbij hadden we ook nog een sashimi besteld van tonijn en zalm.

Hamachi Schiedam Vooral de zalm vond ik heerlijk.

Inclusief drankjes en tip waren we minder dan 60 euro kwijt.

De bediening was vriendelijk en attent. Niet te aanwezig en er werd goed afgeruimd. We werden geholpen door een Japanse dame die een beetje Nederlands, maar vooral Engels sprak en een Nederlandse dame. Al het personeel draagt overigens traditionele Japanse kleding.

Het eten was goed. Hebben geen kijkje genomen op de dessert kaart, want we hadden echt genoeg gegeten. Maar goed dat we niet meer sushi hadden besteld, want dat was echt niet op gegaan.

We komen hier zeker een keer terug. Willen ook graag een keer de Japanse fondue proberen. Deze kun je het beste van tevoren reserveren.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

3 reacties op Hamachi Schiedam

 1. 25-08-11 07:18

  Aaah die sushi ziet er zooo lekker uit

 2. 28-08-11 20:46

  Hamachi is zoooooo lekker! Beste sushi van Rdam en omstreken.. Alleen jammer dat de afhaal net zo duur is als het dineren in het restaurant zelf..

  De nigiri tataki is echt een aanrader!

 3. 29-08-11 13:37

  Lekker lekker!!

Reageer