Foodpost: Quaker Cruesli + giveaway

13 mei 2016

Quaker Quaker Cruesli heeft de receptuur aangepast en ik kreeg het mega pakket hierboven om deze uit te proberen. En niet alleen voor mij, ik mag ook 5 pakketten met alle smaken ter waarde van €25 verloten.

Ik ben nogal moeilijk als het aankomt op ontbijt. Het liefst eet ik helemaal niks, maar dat is eigenlijk geen optie. Daarom wissel ik vaak tussen brood, restjes van het avond eten, havermout en andere ontbijtgranen.

Van Cruesli kreeg ik een aantal smaken waaronder de nieuwe limited edition smaak Cookies & Cream. Deze heeft stukjes van chocolade koekjes en witte chocolade. Er is ook nog de limited edition smaak Black Berrylicious met zwarte bessen en banaan.

Quaker Volgens Quaker bevatten de Cruesli’s minder suiker dan andere merken. Voor mij is smaak belangrijker dan de hoeveelheid calorieën. De Cookies & Cream vind ik zeker lekker. Krokante stukjes granen met stukjes koek en chocolade. Net als de andere varianten met chocolade is deze favoriet, met eventueel nog een beetje extra fruit erbij. De varianten met rozijnen vind ik minder lekker, omdat ik sowieso niet zo van rozijnen houd. Helaas heb ik de Black Berrylicious niet kunnen proeven.

Quaker De foto hierboven is een sfeerbeeld uit het persdossier. Hier kun je de stukjes zwarte bessen en banaan van de Black Berrylicious goed in zien.

Winactie: hoe doe je mee?

Van Quaker mag ik 5 pakketten met 9 soorten Cruesli verloten t.w.v. €25.

– Laat onder dit artikel in een reactie weten dat je meedoet. Vul hierbij een geldig e-mailadres in, zodat ik contact met je kan opnemen.
– Dubbele deelnames worden gediskwalificeerd.
– Bij geen reactie van de gekozen winnaar wordt na 2 weken een nieuwe winnaar gekozen.

Je kan meedoen tot en met dinsdag 17 mei 2016, 12:00 uur! De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail. Deze winactie is alleen voor verzending binnen Nederland.

De winactie is gesloten en de reacties zijn uitgeschakeld.

Via Random.org heb ik 5 nummers gekozen. En de bijbehorende reacties zijn van: Viv, Nathalie, Maddy, Jasmijn en Anne Carlijn! Gefeliciteerd en hou jullie mailbox in de gaten!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Voor het testen van de producten krijg ik geen vergoeding en alle meningen zijn van mijzelf.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: , , ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

56 reacties op Foodpost: Quaker Cruesli + giveaway

 1. 13-05-16 15:07

  Wow wat een mooi pakket heb je gekregen!
  Ik ben ook echt een uts met ontbijten, maar in die 9 smaken zal er toch zeker wel eentje zitten die ik lust?
  Ik doe graag mee 🙂
  Groetjes xox

 2. 13-05-16 15:14

  Hier zou ik mijn vrouw heel blij mee maken.
  Zij ontbijt elke ochtend met cruesli.
  Heel graag dus!

 3. 13-05-16 15:19

  O nice! Ik wil wel proeven 🙂

 4. 13-05-16 15:21

  Leuke actie!

 5. 13-05-16 15:59

  Super om zo alle smaken eens te proberen.
  Mijn dochter van 17 wordt vooral altijd erg gelukkig van een nieuwe andere variant !

 6. 13-05-16 16:01

  Heel graag!! Ik ben ook slecht in ontbijten (ahum) maar sinds ik de Quaker met noten ontdekt heb eet ik (bijna) iedere morgen een bakje yoghurt met cruesli. Nu ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de andere smaken, wil ze dolgraag ook proberen!

  Weet niet of ik ze allemaal lekker ga vinden, gedroogd fruit ben ik nl niet zo kapot van maar wie weet kan Quaker me overtuigen dat die van hun heel goed te doen is. Chocolade als ontbijt daar zal onze 5 jarige wel van smullen hahaha! Wist trouwens niet eens dat er zoveel smake waren…die zijn echt niet allemaal in onze dorps AH te vinden. Zo komt je nog eens ergens achter 😉

  Super leuke actie, waag graag een kansje!

 7. 13-05-16 16:02

  Hele lekkere actie Ik en mijn meisjes thuis doen graag mee!

 8. 13-05-16 16:09

  Wauw! Dat is nog eens een pakket!
  Ik maak ook graag een klein kansje
  Sinds onze kleine man is geboren is het zeker in de ochtend haast en vliegwerk.. Ik kom dan ook vaak niet aan een ontbijtje toe.. Maar dit ie natuurlijk zo gemaakt en is ook nog eens super lekker!

 9. 13-05-16 16:16

  Cruesli van Quaker neem ik iedere morgen in mijn bakje Griekse yoghurt. Dit zou een lekkere voorraad zijn!

 10. 13-05-16 16:22

  Ik zou het erg leuk vinden om een keertje het te mogen uitproberen voor ontbijt!!

 11. 13-05-16 16:39

  Oeh, dat is een mooi pakket zeg! Mijn man en ik eten het vaak ’s ochtends, en variëren graag met smaakjes. Ik vind het vooral erg lekker als er chocolade in zit, hij houdt meer van fruit. De limited editions lijken me heel bijzonder!

 12. 13-05-16 17:13

  Heerlijk cruesli door de griekse Yoghurt ’s ochtends! De limited edition lijkt me heeeel erg lekker mjummie!

 13. 13-05-16 17:29

  Ik doe graag mee!Lijkt me heerlijk

 14. 13-05-16 17:50

  Ja ik doe graag mee! Na jarenlang hagelslag op brood te hebben gehad als ontbijt, is het misschien toch wel eens tijd om wat anders te proberen 🙂

 15. 13-05-16 17:53

  Cruesli is zo lekker… de limited edition met bessen heb ik nog niet kunnen proberen. Mijn supermarkt had deze niet. Dus ik zou graag het pakket winnen om te kunnen proeven.

 16. 13-05-16 17:56

  Oehh lekker zeg, hier ontbijt ik best vaak mee. Ik eet eigenlijk altijd alleen de paarse doos met rozijnen. Ik zou best wel wat andere smaken willen proberen. Ik doe mee met de winactie

 17. 13-05-16 18:27

  Oeh die met zwarte bes en banaan lijkt me erg lekker! Ik doe graag mee, grootverbruikers in ontbijtgranen hier, en altijd in om nieuwe smaakjes te proberen! 🙂

 18. 13-05-16 19:24

  Wat een mooi pakket! Al ontbijt ik nooit met cruesli. Misschien naar eens proberen?

 19. 13-05-16 20:01

  Ik start elke dag met Quakers maar altijd met dezelfde, samen met mijn dochter van 7. Die met rozijnen. Wij willen heel, tenminste ik, een dag met n andere cruesli beginnen net als in the states, waar t n walhalla is qua ontbijtgranen. Ik doe graag mee!

 20. 13-05-16 20:08

  Leuk! Ik heb altijd die met rozijnen en appel, ben wel benieuwd naar die andere smaken..

 21. 13-05-16 20:20

  O met een yoghurt met cruesli freak als ik probeer ik graag wat nieuwe smaken uit. Ik blijf eigenlijk altijd in chocolade hangen

 22. 13-05-16 20:25

  Ik wil graag meedoen voor mijn man.ik kan hem niet blijer maken met een kom yoghurt met cruesli niet alleen voor ontbijt maar ook als avondsnack..

 23. 13-05-16 20:28

  Oh! Lekker! Cruesli naturel is mijn favoriet!

 24. 13-05-16 21:09

  Mjammie ik doe graag mee aan de wedstrijd!

 25. 13-05-16 21:25

  Oooooooooooh dit heb ik al te lang niet op, zo lekker! Ik blijf het maar gewoon uit de doos pakken de hele dag door als het eenmaal in huis is haha.

  Eigenlijk zou ik niet mee moeten doen uit zelfbescherming maar stiekem wil ik ze toch allemaal heel graag weer eens eten 😛

  Quaker had vroeger een special edition met winter appeltaart, die heb ik nooit meer in het assortiment gezien:( Dat was echt mijn meest favoriet aller tijden!

 26. 13-05-16 21:51

  Jaaaa!!! Wij eten het hier iedere dag op ons toetje. Dus dat komt wel op :p!

 27. 14-05-16 01:00

  Sinds ik gezonder wil leven probeer ik ook regelmatig te ontbijten, maar dat wil nog niet helemaal lukken. Ik zou het leuk vinden om eens wat nieuws te proberen, dus ik doe heel graag mee!

 28. 14-05-16 08:54

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Mijn zoon en ik zijn ook wel moeilijke ontbijters.. we eten alleen als er iets lekkers is! De cookies & cream lijkt me heerlijk. Ik was vroeger ook nooit zo van de rozijnen maar daarben ik inmiddels overheen 🙂

 29. 14-05-16 09:25

  Ooh wat lekker! Ik zou echt heel graag zo’n lekkere quaker uitproberen!

  X Britt

 30. 14-05-16 09:31

  Leuk! Lekker! Ik doe mee, heerlijk zo’n afwisselend gezond ontbijtje

 31. 14-05-16 09:36

  Al een poos geleden dat ik Cruesli had. Toen vond ik ze best zoet. Goed om te lezen dat ze er minder suiker in stoppen. En de special editions op de foto’s zien er goed uit! Die willen wij twee hier thuis best eens proberen!

  Overigens: slim dat je zo helder bent over de relatie met de fabrikant. Daar kunnen veel bloggers en vloggers nog van leren!

  • 14-05-16 10:40

   Leuke actie! Ik hou veel van cruesly en van wat afwisseling per ontbijt

 32. 14-05-16 09:36

  Ik zou graag meedoen voor mijn man, die is een drama met ontbijten, maar cruesli gaat er altijd wel in. Ben heel benieuwd naar de nieuwe smaken, heb ze hier in het dorp nog niet bij de supermarkt gezien helaas

 33. 14-05-16 10:28

  Ik doe heel graag mee!
  Wat is dat een leuk pakket! Wauw, vooral de limited edition met koekjes en chocola zou ik heel graag willen uitproberen! Die lijkt me verukkelijk.

  Mijn man, ik en onze kleine van 6 jaar eten vaak Quaker Cruesli met de Griekse yoghurt in de ochtend. Zelf ben ik een fan van de varianten met chocola erin, mijn man is iets gezonder bezig en houdt meer van de Cruesli-varianten met gedroogd fruit. En de kleine lust gelukkig elk variant, haha.

 34. 14-05-16 10:56

  Dat is nog eens een geweldige win-actie!
  Ik wil graag meedoen met deze actie, vooral omdat mijn man eigenlijk elke dag alleen met Cruesli ontbijt. Dan zou ’t wel fijn voor hem zijn om te kunnen varieren met deze verschillende smaken.

 35. 14-05-16 14:20

  Oh deze actie lijkt wel gemaakt voor mij! Ik hou echt heel veel van Cruesli, zo lekker allemaal. Ik woon met zes meiden in een huis en we zijn allemaal Cruesli fan, bijna iedereen ontbijt daar dagelijks mee. Het zou leuk zijn dit met hen te kunnen delen!

 36. 14-05-16 14:22

  Lekker! Ik doe mee. De laatste maanden ben ik meer gaan letten op mn gezondheid en levenstijl. En dan lijkt het me heerlijk, elke dag zo’n gezond, gevarieerd en lekker ontbijtje!

 37. 14-05-16 14:43

  Mijn man ontbijt iedere dag met yoghurt met meusli of creusli. En eigenlijk altijd de gewone. Dit zou wel een heel leuk vaderdag kado voor hem zijn.

 38. 14-05-16 15:39

  Hier zullen mijn kids van 3 en 5 heeeeeeeeel vrolijk van worden. Ze eten graag ontbijtgranen. Liefst elke dag als het aan hen lag. Met dit pakket is er genoeg afwisseling om het eens wat vaker te geven 🙂

  • 14-05-16 15:41

   oh en mijn vriendin houdt niet zo van ontbijtgranen. Maar er zal er zeker een tussen zitten om haar ook te overtuigen. Dan kan ze geen nee meer zeggen 😉

 39. 14-05-16 15:40

  Wat een super actie! Quaker is echt een jeugdsentiment voor mij. Mijn ontbijtje bestond altijd uit yoghurt met de overheerlijke cruesli van Quaker. De laatste tijd ben ik eigenlijk overgestapt naar havermout, maar als ik jouw foto’s zie.. Het water loopt me in de mond. Ik doe heel erg graag mee!! Weer lekker genieten met cruesli!!!

 40. 14-05-16 15:41

  Heerlijk lijkt het mijn meiden en ik om eens andere smaken te proeven, we blijven eigenlijk altijd bij een smaak. Heel saai,ik weet het. Maar met deze super winactie zouden we daar verandering in kunnen brengen.

 41. 14-05-16 17:26

  Heerlijk pakket zeg! Ik doe heel graag mee! We gaan binnenkort verhuizen en dan moet je goed en snel ontbijten voor je gaat klussen, dan zou dit top zijn!

 42. 14-05-16 18:34

  Ik zou dolgraag dit willen testen als variatie op het alom bekende boterham met kaas.Zo kan ik gaan varieren met yoghurt/kwark en vooral proeven of ik het wat vind.

  Top pakket dus, en wij testen dat graag uit in ons gezin.

 43. 14-05-16 18:36

  Ik doe graag mee! In de ochtend krijg ik brood niet goed weg, dus dit zou een lekkere oplossing zijn 🙂

 44. 14-05-16 19:15

  Wow, wat een super-pakket! Hiermee kun je iedere ochtend een ander smaakje Quaker eten zodat je ontbijt nog gevarieerder is 🙂 Heel graag doe ik mee aan deze verloting omdat er ook smaken bij zitten die je zelf niet zo gauw zou uitkiezen en die niet overal zo maar verkrijgbaar zijn 🙂

 45. 14-05-16 19:37

  Noten en fruit daarrrrr kom ik me bed voor uit!!

 46. 14-05-16 21:30

  Heerlijk. Deze smaken zou ik graag willen uitproberen.

 47. 14-05-16 21:36

  Aah super leuk natuurlijk!
  Laatste tijd wordt mijn havermout met al dat superfoodmix zooi ook wel een beetje zat ik vind in de zomer yoghurt met cruesli heerlijk en mijn zus ook!

 48. 15-05-16 10:13

  Beetje cruesli door de Griekse yoghurt of gewoon zo uit het vuistje gaat er altijd wel in. En met zoveel variatie in smaken is dat helemaal iets om naar uit te kijken 🙂

 49. 15-05-16 15:39

  Heerlijk ! Ik wil ze dolgraag winnen want ik zou ze allemaal willen proberen. Dus ik zou zeggen: stuur maar naar mij toe helemaal in het uiterste zuiden van Limburg ! Groetjes en vol verwachting klopt mijn hart !

 50. 15-05-16 20:47

  Hee!

  Wat een onwijs leuke win actie! Ik doe graag mee! Op dit moment ben ik aan het herstellen van een eetstoornis. Woensdag is mijn ontslag uit een eetstoornis kliniek waar ik 8 weken heb gezeten. Ik heb 3X yoghurt met cruesli op mijn eetlijst staan, dus het zou goed van pas komen! 😉 Ook zijn alle smaakjes een enorme uitdaging voor mij! En elke uitdaging die ik aan ga is een stapje dichter bij een gelukkig en gezond leven! 🙂

  Groetjes,
  Jasmijn

 51. 16-05-16 11:02

  Wat een geweldig en verrukkelijk pakket! Ik doe mee!

  Mijn man slaat het ontbijt regelmatig over, terwijl het de belangrijkste maaltijd is van de dag! Mn kids stribbelen nu ’s morgens ook weleens tegen, omdat hun “papa ook niet ontbijt”.. Ik weet bijna zeker dat ik hem, én daarmee vooral de kids, kan overtuigen om toch elke dag te ontbijten.. Vooral met zo’n gevarieerd, lekker en gezond ontbijtje! Dat zouden ze niet kunnen laten staan! 🙂

 52. 16-05-16 13:38

  Jaaa ik doe super graag mee, quaker redt me echt door de trein ontbijtjes heen als ik weer eens om half 6 richting werk moet …

 53. 16-05-16 19:50

  Ik weet nog dat toen ik klein was ik echt 3 porties per dag van die cruesli met chocolade at. Ik was er verslaafd aan. Echt zo lekker met melk. Ik doe graag mee!

 54. 17-05-16 11:28

  Ohh dat is nog net op tijd. Ik doe héél graag mee met je winactie. Sinds ik op mijzelf woon schiet het ontbijt er nog wel eens bij in dus hopelijk met zo’n pakket niet meer.
  Liefs,
  DenisevN