Foodpost II

4 juli 2014

BbyB Het is weer tijd voor een round up Nombelina Foodpost. Voor mijn blog krijg ik af en toe producten toegestuurd om uit te proberen. Hoewel de producten door bedrijven of merken beschikbaar zijn gesteld wil ik eerlijk mijn ervaringen met je delen.

BbyB Dit luxe doosje is een giftbox van BbyB Chocolates. Dit is een “custom” giftbox en bevat 5 “sleeves” met verschillende pralines: pure chocolade met kersen en pistache, witte chocolade met passievrucht en basilicum, melkchocolade en crème brûlée, pure chocolade met babulette en zeezout en melkchocolate met hazelnoot.

Mijn favoriete smaken zijn de crème brûlée en babelutte/zeezout. Een babelutte is een Vlaamse versie van een boterbabbelaar. Mijn minst favoriete smaak was de passievrucht met basilicum.

BbyB biedt 4 standaard giftboxes aan, maar ook de mogelijkheid om zelf een giftbox samen te stellen. Een giftbox kost €21 voor 5 smaken of €42 voor 10 smaken.

Vita Coco Van Vita Coco kreeg ik 4 verschillende soorten kokoswater toegestuurd. Ik was hier reuze benieuwd naar, want ik hoorde veel positieve verhalen over kokoswater.

Helaas, ik heb alle smaken geprobeerd en ik hou er gewoon niet van. De smaak en mondgevoel vind ik erg onprettig.

Vita Coco is te koop bij o.a. Albert Heijn, Marqt en De Tuinen en kost €1,75 voor 33cl.

Pickwick Fruit Fusion Pickwick Fruit Fusion plus aardbeienplantje. De thee is verkrijgbaar bij de grote, Nederlandse supermarkten en heeft een adviesprijs van €1,69.

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik hou niet zo van thee met een toegevoegde smaak. Meestal vind ik ze te zoet en ook van deze thee waren we beide niet heel erg weg. Ik zal kort omschrijven wat wij er van vonden:

Blackcurrant & Cherry vonden we het beste smaken. Het smaakt voornamelijk naar kersen en is zoet en snoepig.

Pineapple & Lemon ruikt en smaakt vooral naar citroen, maar door de ananas wordt het geheel helaas wat minder fris.

Raspberry & strawberry is ook weer erg zoet en voelt, hoe gek het misschien klinkt, een beetje boterig aan in je mond. Deze vonden we het minst lekker.

Dit pakketje ontving ik een paar weken geleden en wonder boven wonder leeft het plantje nog steeds :). Er zitten helaas nog geen aardbeien aan.

Tony Chocolonely Van Tony’s Chocolonely ontving ik een nieuwe exclusive smaak en een “oude” limited edition smaak die inmiddels als exclusive vast in het assortiment zit.

De Puur Meringue Kers had ik al eens geproefd en is heerlijk. Maar met mijn mokka obsessie was ik natuurlijk erg benieuwd naar de Melk Coffee Crunch. Ook deze is erg lekker al had er misschien iets meer koffie in gekund. Stiekem hoop ik dat ze bij Tony’s Chocolonely nog iets voor mijn pistache obsessie kunnen doen. Bijvoorbeeld witte chocolade met pistache? *kijkt dromerig*

De repen zijn te koop bij Marqt, Waar, Wereldwinkels, Jamin, kadoshops en delicatessenwinkels en kost €3,49.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Voor het testen van de producten krijg ik geen vergoeding en alle meningen zijn van mijzelf.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

3 reacties op Foodpost II

 1. 12-07-14 12:14

  Misschien een ideetje een collaboratie te doen samen binnenkort 😉 ?

 2. 18-07-14 16:45

  Jammer van dat kokoswater, ik was daar erg benieuwd naar. Proef je de kokos smaak goed?

  • 21-07-14 15:59

   Vind ik niet. Kan de smaak moeilijk omschrijven, vond het zelf een beetje weeïg.

Reageer