Serviesshop.com

7 november 2013

Serviesshop.com Als foodblogger kun je nooit genoeg keukenhulpjes, pannen, spatels en ingrediënten hebben. Voor op de foto is het echter ook leuk om een keer een ander servies tegen te komen. Heel groot is mijn collectie nog niet, dus was ik erg blij dat ik bij Serviesshop wat kon uitzoeken.

Een aantal items heb je misschien al voorbij zien komen. Bovenin en op de foto hier onder zie je een dinerbord, ontbijtbord en mok van Miss Blackbirdy.

Serviesshop.com Ik kwam dit merk al een tijdje geleden tegen en was gelijk verliefd. Mooi zwart wit servies met heerlijk truttige en toch moderne graphics.

Serviesshop.com De bovenste twee dinerborden zijn van PiP Studio. Stiekem was ik geen groot fan van PiP, maar deze twee borden kon ik niet weerstaan. Ik vind het altijd jammer als ik het roodborstje met eten moet bedekken. Eigenlijk zou het dinerbord van het roodborstje een ontbijtbordje moeten zijn, maar door problemen met de levering is dit een dinerbord geworden.

Naast Miss Blackbirdy en PiP Studio kun je bij Serviesshop ook merken vinden als Wedgwood, At Home with Marieke en Lily’s Cupcakes.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: , ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

4 reacties op Serviesshop.com

 1. 07-11-13 12:16

  Dat zwart-wit servies is echt geweldig <3 Ik ben zelf nog op zoek naar een taartplateau en ik zie al wel wat leuks op de site staan 😀

 2. 07-11-13 16:29

  Wat een leuke shop zijn. Ik heb inmiddels al zoveel borden e.d. staan dat ik voorlopig even niets meer mag kopen 😉

 3. 09-11-13 05:53

  Thanks voor de tip! Ze hebben mijn servies van Wedgwood daar ook en veel goedkoper dan bij andere shops! Hendig! 🙂

  Mooi servies heb jij uitgekozen trouwens! Ik heb nu twee serviezen en als ik meer ruimte (en geld) zou hebben zou ik nog nog wel een paar serviezen willen kopen 🙂

 4. 10-11-13 18:40

  Wat een onwijs leuk servies! Chic en speels tegelijk:)

Reageer