Review en Winactie: Bakbijbel

19 oktober 2015

Bakbijbel Bakbijbel – Rutger bakt van A tot Z is het nieuwste boek van Rutger van den Broek bekend als de winnaar van Heel Holland Bakt. Ik kreeg een exemplaar om te reviewen én mag er 1 weggeven.

De inhoud

Deze bakbijbel bevat meer dan 160 zoete bakrecepten die verdeeld zijn in 7 hoofdstukken. Per recept vind je het aantal porties of het aantal personen waar je het voor maakt en geven icoontjes aan welk bakgerei je nodig hebt. Naast de ingrediëntenlijst en omschrijving vind je bij sommige recepten ook nog een aantal tips of variaties.

Naast alle recepten bespreekt Rutger in zijn boek ook bakgerei, ingrediënten, begrippen en technieken. Zo staan er in het hoofdstuk “How-To’s” verschillende technieken beschreven met stap-voor-stap foto’s voor bijvoorbeeld het tempereren van chocolade of het maken van je eigen bladerdeeg. In het hoofdstuk “Basisrecepten” vind je veel gebruikte onderdelen die in de andere recepten terug komen, zoals amandelspijs en meringue.

Bakbijbel Hier boven zie je de onderverdelen van het boek. Door de verdeling in kleuren kun je makkelijk het juiste hoofdstuk vinden.

In het hoofdstuk “Nooit meer misbaksels” heeft Rutger het over de problemen die je tegen kan komen bij het bakken en hoe je die kan verhelpen of voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een cake die instort of macarons die niet willen lukken.

Favorieten

Bakbijbel Berlinerbollen (pagina 322) frituur je en bak je eigenlijk niet, maar ik zie het door de vingers. Ik ben dol op berlinerbollen en nog meer als ze gevuld zijn met banketbakkersroom. Je kan ze natuurlijk ook met jam vullen, maar bijna alles wordt beter met banketbakkersroom! Ooit moet ik er toch eens aan geloven en mijn eigen berlinerbollen maken.

Bakbijbel Nog een persoonlijke obsessie: aardbeiensloffen (pagina 285). Ik kan zó’n trek hebben in een aardbeienslof! In het deeg van de slof zit amandelspijs verwerkt met daar bovenop een laag banketbakkersroom, aardbeien en toefjes slagroom.

Wat heb ik gemaakt?

Natuurlijk heb ik niet alleen plaatjes zitten kijken. Als je een boek bespreekt, moet je er wel iets uit maken!

Bakbijbel Dit is de ricottacake met blauwe bessen (pagina 234). Ik kwam er een beetje laat achter dat mijn springvorm iets kleiner was dan die in het recept. Hierdoor duurde het wat langer voor de cake klaar was, maar hoe dan ook was dit een heerlijke cake. En helemaal niet moeilijk om te maken.

Bakbijbel Hierboven zie je de cheesecakebrownies (pagina 315) die ik heb gemaakt. Het maken van cheesecakebrownies stond al een tijdje op mijn to-do lijstje, dus kwam dit recept mooi uit. Net als de ricottacake een makkelijk recept, waarbij je wel flink wat vaat te doen hebt.

Toch maak ik de volgende keer liever of een cheesecake of brownies. De chocoladesmaak overheerst de cheesecake, waardoor je vooral een extra smeuïge brownies eet.

Dit boek is een geweldig boek met ontzettend veel recepten, goede uitleg en mooie foto’s. Het is gewoon te veel om allemaal op te noemen, van koekjes tot taarten en toetjes tot wafels. Ik denk dat er voor bijna iedereen wel een favoriet in te vinden is.

Bakbijbel – Rutger bakt van A tot Z
Auteur: Rutger van den Broek
Prijs: € 29,99
ISBN: 9789048826278
Uitgeverij: Carrera

Winactie: hoe doe je mee?

– Laat onder dit artikel in een reactie weten dat je meedoet. Vul hierbij een geldig e-mailadres in, zodat ik contact met je kan opnemen.
– Dubbele deelnames worden gediskwalificeerd.
– Bij geen reactie van de gekozen winnaar wordt na 2 weken een nieuwe winnaar gekozen.

Niet verplicht maar wel leuk:

– Volg Nombelina’s Foodblog via Facebook, Twitter of Bloglovin of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Je kan meedoen tot en met vrijdag 23 oktober 2015, 12:00 uur! De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail. Deze winactie is alleen voor verzending binnen Europa.

De winactie is gesloten en de reacties zijn uitgeschakeld.

Via Random.org heb ik een nummer gekozen. En de bijbehorende reactie is van Elles! Gefeliciteerd en hou je mailbox in de gaten!

Schermafbeelding 2015-10-23 om 12.18.09

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Voor het testen van de producten krijg ik geen vergoeding en alle meningen zijn van mijzelf

Dit artikel bevat een affiliate link. Wanneer jij iets koopt via deze link, verdient Nombelina een klein percentage om dit blog te ondersteunen.

Tags: ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

115 reacties op Review en Winactie: Bakbijbel

  1. 19-10-15 12:48

    Ben benieuwd.. 🙂

    • 20-10-15 13:39

      Ik heb al heel veel bakboeken, maar na dit te hebben doorgebladerd staat het hoog op mijn verlanglijstje!

  2. 19-10-15 12:57

    Ik doe heel graag mee. Het lijkt me een heerlijk boek!

  3. 19-10-15 13:09

    Ja dit boek lijkt mij leuk om te winnen!

  4. 19-10-15 13:56

    Lijkt me een fantastisch boek!!Uiteraard zou ik dat wel willen winnen

  5. 19-10-15 16:00

    Leuk leuk leuk!! Zo te horen staan er allemaal lekkere dingen in, ik doe mee!

  6. 19-10-15 17:47

    Mijn broodbakskills zijn prima, maar op gebak en koekgebied valt er voor mij nog wel wat te leren, ik zou het top vinden om dit boek te winnen, hij zal zeker heel erg vaak gebruikt worden!

  7. 19-10-15 17:49

    Wat een ontzettend leuke actie van je! 🙂
    Vooral nu het weer kouder wordt en we lange donkere dagen krijgen, beginnen bij mij de “bakkriebels” weer op te spelen, hahaha 😉
    Maak heel graag kans op de Bakbijbel en jouw commentaren vind ik heel waardevol 🙂
    Hartelijke groetjes

  8. 19-10-15 18:12

    Dit boek lijkt me zo leuk! Ik zou het heel graag winnen, leuk!

  9. 19-10-15 18:25

    Ja ik wil meedingen! Dit is echt een boek voor mij, ik hou van bakken maar ik maak meer misbaksels dan dat goed gaat.

  10. 19-10-15 20:01

    Deze zou ik heel graag winnen!!!

  11. 19-10-15 20:01

    Het lijkt me een super leuk boek waar ik vast nog heel veel van kan leren!

  12. 19-10-15 21:56

    Ik doe mee

  13. 19-10-15 23:13

    Ik waag graag een gokje om dit leuke boek te winnen..

  14. 19-10-15 23:35

    Leuk! Ook mijn dochters zijn inmiddels dol op bakken, dus kunnen we hier inspiratie uithalen

  15. 20-10-15 00:05

    Jaaaaa, ik wil heel graag winnen! Lekker bakken!!!!

  16. Pingback: De nieuwste Blog Winacties! [update 20-10-2015] | Prijsvragen Blog

  17. 20-10-15 07:04

    lekker bakken,heerlijke geuren uit de keuken. Ik maak graag kans,ik ben reuze benieuwd naar de heerlijke recepten in het boek!

  18. 20-10-15 07:50

    Ik heb het boek onlangs als cadeau gegeven aan mijn nichtje, maar was stiekem jaloers, want ik wilde het boek zelf ook graag hebben ;-)!

  19. 20-10-15 09:38

    Leuk, ik doe graag mee! Ik hield altijd mee van simpele dingen bakken, maar inmiddels ben ik wel klaar voor ingewikkelder baksels.

  20. 20-10-15 09:44

    Ik doe graag mee, heb al wel wat bakboeken, maar nog geen echte basisbakboek. De ricottacake en cheesecakebrownies zien er al heerlijk uit.

  21. 20-10-15 09:50

    Ik had hem al klaar gezet om te bestellen, al zoveel postitieve reacties gelezen, dus dat boek wilde ik wel hebben. Ik ga nog even wachten met bestellen … wie weet!!!

  22. 20-10-15 10:24

    Ik doe graag mee, want ik kan nog wel wat bijleren over bakken.

  23. 20-10-15 11:27

    Wat ontzettend leuk! Wil er graag uit gaan bakken.

  24. 20-10-15 12:03

    Oja graag, ondanks dat zijn eerste twee boeken erg duidelijk zijn gaat er nogal eens iets mis. En ipv bidden kun je dan beter de bakbijbel maar vooraf lezen 🙂 Ik geloof er wel in!

  25. 20-10-15 12:03

    Oeh, uit het eerste boek van Rutger heb ik al zoveel lekkers gemaakt! Tijd voor nieuwe recepten om mijn vrienden mee te verrassen:)

  26. 20-10-15 12:11

    Ik doe ook zeer graag mee voor de gewilde bakbijbel van Rutger.Een heerlijke aardbeienslof staat op me to-do lijstje en die ricottacake met blauwe bessen ook, verders de how-to’s in het boek zullen geweldig zijn.Gewoon een boek die ik graag in me keuken wil hebben voor als het mis gaat, om eens wat nieuws te proberen, en vooral is verder komen.

  27. 20-10-15 12:44

    Heb dit boek al zo vaak op facebook en kookblogs zien passeren de laatste weken, maar heb het nog niet in levende lijve mogen inkijken. Dit is misschien de ultieme kans?? 🙂

  28. 20-10-15 12:46

    Eigenlijk een schande dat ik de bakbijbel nog steeds niet in m’n kookboeken collectie heb….Rutger is meer dan welkom op mijn boekenplank!

  29. 20-10-15 12:47

    Lijkt me zo gaaf om uitleg te krijgen over je recepten zo dat ik ze zelf kan maken dus ja ik doe heel graag mee.

  30. 20-10-15 12:48

    Heel graag doe ik mee om het boek te winnen. Ik heb het boek al diverse keren via internet voorbij zien komen en lees er positieve berichten over. Zullen mijn Baksels dan ook niet meer mislukken met dit boek?

  31. 20-10-15 12:49

    Ooooh wat een leuke actie.
    Met het korten van de dagen is het heerlijk bakken. Die geuren alleen al.
    Mmmmmmm

  32. 20-10-15 12:52

    Lijkt me een super aanvulling op mijn vakboeken verzameling.

  33. 20-10-15 12:52

    Lijkt me een erg leuk en leerzaam kookboek (helemaal nu ik jouw recensie heb gelezen)! Hij komt dus sowieso op mijn verlanglijstje, maar winnen zou natuurlijk helemaal leuk zijn!

  34. 20-10-15 12:53

    Ik doe heel graag mee!

  35. 20-10-15 12:53

    De bakbijbel wil ik heel graag winnen.

  36. 20-10-15 12:53

    Ooh ik zou zo graag een kans maken om dit bakboek te winnen! Ik doe heel graag mee 🙂

  37. 20-10-15 12:54

    Leuke actie! Mooi boek! Ik doe graag mee! Ook op FB, TW en BL. XXX

  38. 20-10-15 12:54

    Wat een geweldig leuke actie! Zou een leuk verjaardags cadeautje voor mezelf zijn

  39. 20-10-15 12:54

    Ja. Ik doe graag mee. Lijkt me een superboek!!!

  40. 20-10-15 12:54

    Cheesecake brownies zijn mijn favoriet. Ik zou heel graag winnen om nog meer mooie recepten te kunnen zien

  41. 20-10-15 12:54

    Ja, dit bakboek lijkt mij erg leuk.
    Tot een paar weken terug had ik nog nooit gebakken, echter door de gezellige huiskamersfeer die Heel Holland Bakt iedere zondag bij mij de woonkamer in knalt ben ik het toch maar eens gaan proberen. En wat een feest is het! Okay, ik moet toegeven… het gaat niet altijd goed, maar ik blijf strijden. Heb het eerste seizoen teruggekeken en vond Rutger een zeer terechte. Ben heel benieuwd of zijn baksel mijn misbaksels kunnen doen vergeten.

  42. 20-10-15 12:56

    Een cake bakken lukt nog steeds niet echt…..ik zou zoooo blij zijn met deze bakbijbel!!! Niets fijners dan lekkere dingen bakken (als ze lukken ;-))

  43. 20-10-15 12:56

    Ja natuurlijk doe ik mee!! Leuk, samen met mijn kinderen bakken (of thuis komen wat blijkt dat mijn man wat heeft gebakken), helemaal zin in!

  44. 20-10-15 12:59

    Die cheesecakebrownies lijken me echt verrukkelijk!! Nu alleen het recept nog uit Rutgers kookboek, dan kan ik ze ook gaan proeven en beoordelen! Ik zou de bakbijbel dan ook heel graag willen winnen!!

  45. 20-10-15 13:02

    Ik doe mee! Leuk!

  46. 20-10-15 13:02

    O ik zou deze wel heel erg graag winnen!!!
    Een mooie aanwinst voor op mijn kook en bak boeken plank!!

  47. 20-10-15 13:06

    De vorige boeken van Rutger zijn al zo’n beetje mijn Bakbijbels geworden. Als ik iets wil bakken, is het het eerste waar ik naar grijp. Ook in dit boek staan vast weer veel lekkere dingen,maar het leukste vind ik de duidelijke recepten en goeie tips die hij geeft. Kan bijna niet mislukken met Rutger!

  48. 20-10-15 13:09

    Leuk!! Ik doe heel graag mee, duimen maar!

  49. 20-10-15 13:16

    Als gezellige mama bakker, bak ik graag met mijn zoon de lekkerste dingen. Ook zelf ben ik vaak in de keuken te vinden om alleen te bakken. Dit boek van Rutger ziet er mooi uit en er staan zoals ik kan zien heerlijke recepten in die ik graag wil proberen.. ook de misbaksels heb ik genoeg gehad.. tijd dat een goede hand mij daar ondersteunt!

  50. 20-10-15 13:21

    Ik heb de bakbijbel al op een aantal blogs voorbij zien komen en het lijkt me echt een geweldig boek!! Daarom zou ik hem super graag willen winnen!!

  51. 20-10-15 13:21

    Natuurlijk doe ik mee!
    Super gaaf boek…staat op mijn bucket-list ;).

  52. 20-10-15 13:22

    Ik doe graag mee! De eerste twee boeken van Rutger staan al in de kast 😉

    Wat een leuke, informatieve recensie. Grappig dat je meteen je favorieten er uithaalt, zegt ook iets over wat je zelf lekker vindt 🙂

  53. 20-10-15 13:23

    Ik wil graag mee doen!! Leuk!

  54. 20-10-15 13:25

    Ik zou de bakbijbel graag winnen om hem door te geven aan iemand waarvan ik weet dat ze hem heel goed kan gebruiken.

  55. 20-10-15 13:26

    Ik doe heel graag mee!

  56. 20-10-15 13:32

    ik doe graag mee! Ik heb zoveel aan Rutgers eerste boek dat ik voor de kerst heb gekregen. Deze lijkt me nog mooier!

  57. 20-10-15 13:36

    Leuk..ik doe mee! Lijkt me een geweldig boek 🙂

  58. 20-10-15 13:36

    dit lijkt me een heel handig boek, daar leer je nog eens wat van!

  59. 20-10-15 13:38

    Ik doe graag mee, omdat ik ontzettend veel plezier beleef asn het uitzoeken van een lekker recept, het bakken en uiteraard het proeven samen met mijn gezin. Dit mooie basisboek wil ik heel graag op mijn keukenplankje hebben staan.

  60. 20-10-15 13:42

    De Cheesecake mag jouw favoriet mogelijk niet zijn, maar de foto is wel weer om je vingers bij af te likken!

    Natuurlijk doe ik mee, want het vormt een excuus om eenmaal weer thuis de Kitchenaid flink te benutten als hij drie maanden stil heeft gestaan door het reizen 😉

    Liefs uit Indonesië

  61. 20-10-15 13:44

    Het rijtje kookboeken is niet compleet zonder dit bakboek. Erg fijn vind ik de recepten van Rutger. De andere boeken heb ik ook van hem, zou het leuk vinden om ook dit exemplaar te kunnen neerzetten.

  62. 20-10-15 13:45

    Deze zou ik graag willen toevoegen aan myn rutgers bakboeken collectie! Bakboeken heb je nooit genoeg, en zn bakbijbel mag al helemaal niet ontbreken.

  63. 20-10-15 13:50

    Om heerlijk mee te gaan bakken in mijn nieuwe keuken!

  64. 20-10-15 14:02

    Leuk! Ik maak graag kans op een exemplaar 🙂

  65. 20-10-15 14:03

    Ik doe graag mee. Dit boek staat op mijn verlanglijstje! Ik ben verzot op zijn Aardbeienslof.

  66. 20-10-15 14:11

    Groot fan !!

    Staat hoog op mijn verlanglijstje dus zou geweldig wezen :).

  67. 20-10-15 14:21

    Wat een leuke review. Zo leuk dat u ook recepten hebt uitgeprobeerd. Ziet er zeer geslaagd uit. Ik doe graag mee aan de winactie. Het leek me al een geweldig boek, maar nu nog meer!

  68. 20-10-15 14:22

    Wat een geweldige leuke top actie is dit. De foto’s zien er al uitnodigend lekker uit om zelf aan de slag te gaan. En met de duidelijke tekst en uitleg hoop ik het net zo mooi en lekker te maken.

  69. 20-10-15 14:25

    Ik zou graag mee willen doen om de bakbijbel te winnen! Het lijkt me een superboek om te hebben! Een musthave voor de bakkers onder ons!

  70. 20-10-15 15:26

    Lijkt me een geweldig boek. Ik bak heel erg graag, van taarten tot brood. Dus ik zou graag een exemplaar willen winnen.

  71. 20-10-15 15:41

    Ik kan deze bakbijbel goed gebruiken voor mijn bakprojecten om nog meer inspiratie op te doen.

  72. 20-10-15 15:46

    Ik doe heel graag mee. Ik bak meestal Amerikaans maar zou het ontzettend leuk vinden om Hollandse lekkernijen te bakken 🙂

  73. 20-10-15 15:54

    Zo’n bijbel moet ik echt winnen om voor mijn familie heerlijke baksels te kunnen maken !

  74. 20-10-15 16:07

    Ik doe graag mee

  75. 20-10-15 16:30

    Heeeeeeeeeeeeel graaf wil ik dit mooie boek winnen. Hopelijk komt er dan een einde aan mijn misbaksels!!!

  76. 20-10-15 16:39

    Jaa!! Deze wil ik wel heel graag winnen, gek op Rutger en zijn baksels.

  77. 20-10-15 16:45

    Dit is een prachtig boek. Ik bak heel vaak en eet het ook graag op samen met mijn familie! Deze bakbijbel wil ik dan ook heel graag winnen.

  78. 20-10-15 16:46

    Graag loot ik mee naar Rutgers Bakbijbel na het lezen van de leuke review!

  79. 20-10-15 16:46

    Hoor er zoveel goede dingen over en dan 1 winnen zou helemaal super zijn 😀

  80. 20-10-15 16:59

    Tjah de een heeft het met schoenen en ik met bakboeken
    Dus ik prop er graag nog een boek van Rutger tussen hoor
    Want wie daar maakt er nou geen ruimte voor ?

  81. 20-10-15 17:24

    Ik zou er zo graag 1 winnen. Aangezien ik bezig ben om mijn grote hoeveelheid snipperdagen op te maken heb ik tijd voor mijn hobby bakken. Ik vind het leuk om in bak- en kookboeken de technische dingen rustig door te lezen. Dit vind ik erg leerzaam.

  82. 20-10-15 17:34

    Ik denk een geweldig boek om te hebben. Het lijkt me Een boek waar een simpel recept in staat voor cake of cakejes, appeltaart. Gewoon de basisdingen en dan nog veel meer lekkere recepten. Ik ode dus graag mee met deze winactie.

  83. 20-10-15 17:50

    Ik doe SUPER graag mee

  84. 20-10-15 18:13

    Ik zou het boek graag winnen! Wat een heerlijkheid om al die lekkere baksels te kunnen bakken! Daar krijg je zeker wat van te horen!

  85. 20-10-15 18:16

    Dit lijkt me zon leuk boek, ik zou het dolgraag willen hebben, en lekkere bakcreaties maken.

  86. 20-10-15 18:20

    Dit lijkt me een heel mooi boek, en ik hou van bakken maar meestal de simpele dingen. Misschien dat ik met dit boek er ware kunstwerken van kan gaan maken!

  87. 20-10-15 19:01

    Mijn dochter Lola van 8 vind het heerlijk om samen met mij koekjes of een appeltaart tr bakken. Hoe leuk zou het zijn om hier samen uit te bakken. ♡♥♡

  88. 20-10-15 19:02

    Ja ik doe graag mee <3

  89. 20-10-15 19:04

    Geen mannen hier?
    Heel stiekem kijk ik natuurlijk ook HHB. Maar mocht ik toch niet hetzelfde talent hebben dat Rutger heeft dan kan ik er altijd mijn moeder nig blij mee maken! Die bakt namelijk graag lekkers voor haar B&B gasten EN is binnenkort jarig 🙂

  90. 20-10-15 19:22

    Mijn passie is bakken en creëren van nieuwe recepten. Vooral taarten kent mij grote interesse. Heel Holland Bak heeft mijn passie nog meer doen bloeien. Ik geniet als anderen van mijn creaties genieten. Ik zou graag ook jou bakbijbel aan mijn collectie toevoegen en hieruit andere technieken leren.

  91. 20-10-15 19:25

    Wat een bron van inspiratie, dit boek.
    Een hele leuke, lekkere actie!

  92. 20-10-15 19:49

    Ik doe heeeel graag mee! Lijkt mij een super leuk en inspirerend boek, waar zelfs ik wel iets lekkers mee kan bakken (ben niet zo’n held).

  93. 20-10-15 19:57

    wow.. ik dacht vanmorgen al gereageerd te hebben na het lezen van je revieuw.. maar dat ben ik blijkbaar toch vergeten.. die ricotta met blauwe bessen ( ik heb er kersen ingestopt inplaats van bessen) is super lekker he? .. ik meld me dan ook aan om deze bakbijbel te winnen

  94. 20-10-15 21:06

    Wow, wat een heerlijke actie is dit! Ik volg je op facebook en heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, de link naar bloglovin’ deed het helaas niet toen ik hier een kijkje op wilde nemen. Het lijkt me geweldig om de Bakbijbel van Rutger te mogen winnen, wat staan daar heerlijke dingen in zeg!

  95. 20-10-15 22:03

    Ik doe graag mee, ben dol op bakken. Die cheesecake brownies zien er fantastisch uit!!!

  96. 20-10-15 22:28

    Tuurlijk doe ik mee, die bakbijbel van Rutger daar kan ik wel wat mee:)

  97. 20-10-15 22:43

    Lijkt mij een super boek! Zou het dan ook graag winnen 🙂

    Heerlijke recepten, technieken leren, nooit meer misbaksels!

  98. 21-10-15 00:53

    Wat een geweldige winactie! Hier maak ik heel graag kans op 🙂

  99. 21-10-15 04:31

    Staat hoog op mijn verlanglijstje.
    Fijn om een bak boek te hebben met bruikbare tips om te zorgen dat je baksels niet mislukken en vooral een inspiratiebron aan ideeën om te maken.

  100. 21-10-15 06:49

    Doe graag mee staat hoog op mijn lijste aan te schaffen boeken

  101. 21-10-15 10:40

    DE bakbijbel…wauwww die staat echt hoog op mijn wensenlijstje. Hier in huis wordt geregeld gebakken maar het zijn toch wel de standaard dingen. Graag zou ik een stapje verder willen en bijv het verjaardagsbezoek versteld doen staan haha. Stap voor stap de baksels van Rutger volgen en dan iets GEWELDIGS op tafel zetten.

    Het lijkt me ook IDEAAL om samen met de boys te bakken. Ze doen het graag en stap voor stap is een goed hulpmiddel. Waag heel graag een kansje op dit prachtexemplaar, heb er nog een mooi plekje voor op de plank. Speciaal voor vrij gehouden!

  102. 21-10-15 10:43

    Wil dit bakboek dolgraag hebben. Zoveel tips en zoveel lekkers kan niet wachten om te beginnen met bakken. Jammmie!

  103. 21-10-15 12:22

    Een ideale verrassing voor mijn man die stiekem Heel Holland Bakt kijkt en altijd nieuwe lekkernijen wil bakken!

  104. 21-10-15 13:20

    Deze zou ik heel graag willen hebben! Iedere verjaardag probeer ik weer wat anders te bakken en heb nog geen klacht gehoord tot nu toe! Geen kant en klare vlaaien/taarten voor mij!!

  105. 21-10-15 18:48

    Ik doe graag mee met deze winactie! Succes iedereen.

  106. 22-10-15 00:58

    Bij elk baksel aansporingen om aan te melden voor Heel Holland Bakt…. Eerst het hoofdstuk nooit meer misbaksels dan maar uit mijn hoofd leren als ik win

  107. 22-10-15 15:59

    Ja! Ik doe heel graag mee met deze winactie! Zeker nu ik het koken en bakken weer herontdekt heb!!! Dus nu ga ik duimen en hopen de gelukkige winnares te zijn.

  108. 22-10-15 19:02

    Ja ik doe mee! Misschien leer ik dan eens goed zoet bakken haha.

  109. 22-10-15 19:17

    Ik doe heel graag mee! Staat erg hoog op het verlanglijstje hier..

    Liefs,

  110. 22-10-15 19:42

    Oooh, het water loopt me nu al in de mond! Oftewel; ik doe natuurlijk mee! Geweldig boek, lijkt me. En een mens kan nooit genoeg bakken. 😉 Ik volg je via Bloglovin’.

  111. 22-10-15 22:23

    Oh wauw wat zou ik graag met dit boek aan de slag gaan als trouwe Heel Holland Bakt kijker!!

  112. 23-10-15 10:15

    Lijkt me een geweldig boek, oplossingen voor alle problemen waar je tegenaan kunt lopen tijdens het bakken. En fantastische recepten.
    Zelf bak ik graag, maar niet zo vaak vanwege gewichtsproblemen.
    Ik zou het boek cadeau willen geven aan de vrouw van iemand van onze paddenstoelenwerkgroep, voor een excursie van de week had ze heerlijke appelflappen voor ons gemaakt.
    Ja en als dan blijkt dat ze het misschien al heeft, zou ik er zelf geweldig blij mee zijn. Zelf lekkere dingen bakken om tijdens excursies uit te delen.

  113. 23-10-15 14:17

    Bedankt voor je waardevolle review. Ik had graag mee willen doen aan deze geweldige winactie, maar ik zie dat ik daar helaas net te laat voor ben. Jammer, want het lijkt me een super boek. De winnaar alvast gefeliciteerd en veel plezier met het boek.

  114. 25-10-15 19:18

    Ik maak heel graag kans!