Over ons

Welkom op ons foodblog. Op deze site delen Stefan en PJ alles delen wat met eten te maken heeft. Van recepten tot reviews, kookboeken en food events.

Onze smaken en interesses zijn heel divers van Limburgs zuurvlees tot Chinees buikspek en van Italiaanse risotto tot retro gevulde eitjes. Hierdoor heeft onze website geen thema en is alles vooral lekker!

Maandelijks heeft de website een bereik van 14.000 unieke bezoekers met 17.500 pageviews (bron: Google Analytics, Oktober 2015). Totaal van 2014: 165.068 unieke bezoekers met 349.340 pageviews. (Cijfers zijn voor het Nederlandstalige gedeelte.)

Social media

810+ likes op Facebook
910+ volgers op Bloglovin’
1370+ volgers op Twitter
1580+ volgers op Instagram

Adverteren

Dit kan op verschillende manieren zoals gesponsorde blogposts of advertorials of door middel van banners in de zijbalk. Producten of diensten moeten hierbij wel aansluiten op Nombelina.com. Naast advertorials is het mogelijk om producten beschikbaar te stellen voor een winactie of een vrijblijvende review.

Reviews

Wij vinden het leuk om nieuwe, bijzondere en interessante producten te testen. Voor Nombelina.com krijgen wij regelmatig producten ter review toegezonden. Dit garandeert echter niet dat deze producten in een artikel zullen verschijnen of dat een review altijd positief zal zijn.

Winacties

Op onze website houden wij regelmatig winacties. De producten of diensten die hierin worden aangeboden passen bij de onderwerpen van onze website.

Voorbeelden

Reviews: Fonq, Foodelicious, Tefal, Serviesshop;

Winacties: Food We Love, Culishop, Kookpunt, Knives and Tools.

Contact

Voor vragen of opmerkingen neem contact op via me@nombelina.com of het contactformulier.

Onder het kopje Bloggen vind je wat meer technische informatie over Nombelina.com.

Alles op deze website is eigendom van Nombelina.com tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.