OKvlees.nl

8 januari 2013

OKvlees De site van OKvlees kende ik al een tijdje, maar het duurde even voordat mijn vriezer leeg genoeg was om een keer een bestelling te plaatsen. Het minimum gewicht per bestelling is namelijk 3kg. Uiteindelijk was het dan zo ver, onze eerste bestelling.

OKvlees verkoopt via internet onder andere biologisch en scharrelvlees. Ik leerde ze via via kennen en proefde mijn eerste OKvlees uit de Streekbox. Het vlees wordt bevroren verzonden en blijft op temperatuur door het mee verpakte droogijs. Let bij bestelling goed op wanneer je vlees bezorgd wordt, zodat er iemand thuis is om het aan te nemen.

OKvlees Waarschuwingssticker op de doos voor de postbezorger.

OKvlees
Het vlees verpakt in diepvrieszak samen met de bon, informatie en instructies voor het veilig omgaan met droogijs.

OKvlees Open diepvrieszak met bovenop de pakjes droogijs. Bij mij zat er nog een beetje droogijs in de zakjes. Deze heb ik er voorzichtig uit gehaald om verder te laten verdampen.

OKvlees Het vlees, nog helemaal bevroren.

Onze bestelling
braadworst 2x2stuks
half om half gehakt 2x250gram
tartaar 2x2stuks
varkenswangetjes 2x220gram
ribkarbonade 2x1stuk
buikspek 2x500gram
hamburgers 2x2stuks

Inclusief €6,75 verzendkosten was het totaal van de bestelling €47,30. Bij al het vlees hebben we, waar mogelijk de biologische versie gekozen. De braadworsten waren bijvoorbeeld alleen in scharrelvlees te koop.

Om verpakkingsmateriaal te recyclen kun je een hergebruiksticker bestellen voor 4 euro. Met de sticker kun je minimaal 2 schone, droge en intakte diepvrieszakken inleveren. Wanneer OKvlees de zakken retour heeft ontvangen dan krijg je een kortingscode van 4 euro.

Tot nu toe hebben we het meeste vlees vrij basic gegeten om de smaken goed te kunnen beoordelen. Tot nu toe is ons alles prima bevallen. Heerlijk gekruide braadworsten, sappige hamburgers, lekkere karbonades, heerlijk krokant geroosterd buikspek. Wanneer er weer ruimte in de vriezer is, komt er weer een bestelling aan.

Bestel je voor 12 uur dan kan het pakket de volgende dag worden geleverd. Betaling kan o.a. via Ideal en Paypal. Meer informatie over bestellen kun je vinden op de OKvlees website.

Heb je wel eens vlees via internet besteld of wil je dit wel eens uitproberen?

  •  
  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

Reageer