Meer Foodelicious goodies

31 maart 2012

Foodelicious Azijn en Olie Herman van Foodelicious was op zoek naar recepten voor de Foodelicious website en voor op receptenkaartjes. Het leek mij leuk mijn recepten daar te delen en stuurde een link naar een van mijn pompoensalades. En zie hier! Hij staat er op, samen met nog een aantal andere recepten. Als dank ontving ik een mooi pakketje.

Foodelicious Azijn en Olie Piment d’espelette azijn: een paprika azijn met een klein pepertje, vleugje olijfolie en knoflook. Clementine olie: een extra virgin clementine olie gemaakt met biologische clementines. Balsamico met witte truffel: 9-jaar oude balsamico met witte truffel.

Tot nu toe heb ik alleen nog de paprika azijn gebruikt in een dressing en die was heerlijk. Door de milde smaak gebruikte ik deze in een 50/50 verhouding met een extra virgin olijfolie. Helaas geen mooie foto’s van kunnen maken, maar er zullen vast nog meer gerechten volgen.

Foodelicious Fleur de sel Truffels

Foodelicious Fleur de sel Truffels Fleur de Sel truffels: pure chocolade buitenkant met een melkchocolade Fleur de Sel caramelvulling. Oh my god, lekker! Krokante buitenkant met een zachte zoutige vulling.

Ik ben ontzettend blij met mijn pakketje en de olie en azijn zullen goed van pas komen met de komende warme periode. Nog meer salades!

Foodelicious zit op Mariniersweg 47 te Rotterdam, dichtbij de Groene Passage. Of kijk op www.foodelicious.nl.

Hou mijn website in de gaten, eventueel via Twitter of Facebook. Ik ben bezig met het redesign van mijn Foodblog en bij de lancering hiervan ga ik wat leuks weggeven :).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

2 reacties op Meer Foodelicious goodies

  1. 31-03-12 16:58

    Mmm… Dat ziet er heerlijk uit zeg! Veel plezier met je pakketje! 🙂

Reageer