Lily’s Cupcakes en Dudok Patisserie

1 februari 2013

Lily's Cupcakes Een poosje geleden kwam ik er achter dat Dudok, je weet wel van die ene appeltaart, een nieuw concept is begonnen: De Dudok Patisserie. Naast de beroemde appeltaart verkoopt Dudok Patisserie ook andere taarten, muffins, koekjes en andere heerlijke zoete en hartige hapjes. Niet in het minst ook Lily’s Cupcakes.

Lily’s cupcakes worden al een tijdje verkocht bij Dudok, maar ik had ze nog nooit geprobeerd (I know!).

Toevoeging 20/02/2013: Op de Facebookpagina van Lily’s Cupcakes las ik dat vanaf heden de echte Lily’s Cupcakes niet meer bij Dudok Patisserie worden verkocht.

Lily's Cupcakes En ja het is waar, now I can’t resist a Lily’s (cupcake).

Lily's Cupcakes We probeerden 2 soorten. De Red velvet (achterin) en de Very Berry Dark(voorin) cupcakes.

Lily's Cupcakes - Red Velvet Op het internet hebben foto’s van red velvet taarten en cupcakes mij altijd de ogen uitgestoken. Nog nooit had ik iets red velvet gegeten. De Red velvet van Lily’s cupcakes is een licht chocolade cakeje, rood gekleurd en heeft een zachte creamcheese topping. Deze zijn awesome!

Lily's Cupcakes - Very Berry Dark De Very Berry Dark cupcakes is een chocoladecake met frambozencrème topping. Ook heerlijk, maar als ik er maar één mocht kiezen dan toch de Red Velvet.

Dudok Tijd voor wat Dudok Patisserie items.

Brownietaart Brownietaart

Brownietaart Hoewel het idee lekker lijkt, vond ik deze toch een beetje tegenvallen. Voor mij hoort een brownie een beetje fudgy en vochtig te zijn aan de binnenkant. Deze taart is wat zwaar en droog. De smaak was niet slecht, maar de naam schepte andere verwachtingen.

Quiche Lorraine Een kleine quiche Lorraine, genoeg voor 1 persoon.

Quiche Lorraine
Thuis heb ik deze even opgewarmd in de oven. Het deeg was lekker kruimelig en de vulling heerlijk zacht en wat zoutig door het spek wat er door heen zit. Niet ei-ig van smaak, maar gewoon lekker!

Dudok Patisserie heeft twee vestigingen in Rotterdam. Eén niet ver van Dudok aan de Meent in Rotterdam, namelijk op de Westewagenstraat 52 en eentje in de nieuwe stationshal op Rotterdam Centraal.

Lily’s Cupcakes vind je niet alleen bij Dudok Rotterdam, maar ook in verschillende andere verkooppunten. Kijk op de website van Lily’s Cupcakes.

Alles bij elkaar was het niet heel goedkoop. In totaal waren we € 18,45 kwijt.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

6 reacties op Lily’s Cupcakes en Dudok Patisserie

 1. 01-02-13 18:00

  Oeh de cupcakes zien er eeeeecht jummie uit PJ! <3 Mijn agenda dit jaar is van Lily's Cupcake, too cute (& hongerigmakend)!

  • 01-02-13 21:47

   Leuk! Wist niet dat ze ook agenda’s hadden. Kende wel het über schattige servies.

 2. 02-02-13 04:16

  Moet eerlijk zeggen dat ik niet zo onder de indruk was van Lily’s cupcakes. Heb ze tweemaal gegeten (bij de bijenkorf en bij dudok) en ze waren droog en blah. Ik vermoed dat ze te lang in te koeling bewaard zijn of dat de koeling te hoog stond. Jammer.

  Maar op de foto’s zien ze er lekker uit 🙂

  Trouwens heb je ooit de cupcakes/brownies of donuts geprobeerd van Donuts+Bagels (metrostation Beurs in Rotterdam)? YUM. Zeker de moeite waard.

  • 02-02-13 11:17

   Dat is jammer :(. Geen idee hoe vers deze waren.

   Ik heb wel eens donuts van Donuts+Bagels gehad. Is al weer een hele tijd terug. Reis niet meer zo vaak met de metro. Moet ik toch een keer uitproberen, samen met nog een aantal andere cupcake zaakjes in Rotterdam :).

 3. 03-02-13 14:42

  Jeetje dit ziet er allemaal heerlijk uit!

 4. 14-08-14 16:55

  die brownie taart is de BOM
  een brownie?
  niet echt
  een super dikke lekkere nooit eerder geproefde zware watertantende choco taart?
  JA

Reageer