Foodelicious Box

7 augustus 2014

Foodelicious Box Foodelicious is een van mijn favoriete winkels voor allerlei lekkernijen en andere foodie producten. Onlangs is de Foodelicious box van start gegaan en de eerste officiële box zal in de 2de week van augustus worden verzonden.

In de doos zit een selectie van minimaal 6 producten, die een mix zijn van nieuwe producten en bestaande Foodelicious toppers. Bij de producten ontvang je extra product informatie, recepten en tips. Om de lancering te vieren is deze Box 0 samengesteld.

Foodelicious Box Ketchup, frisdrank, tapanade, mango azijn, vlierbloesemsiroop, chocolade truffels en bouchées en DCAN.

Foodelicious Box - pappaerdelle en amaretti Pappardelle van La Fabbrica della Pasta di Gragnano. Deze stevige pasta is makkelijk al dente te koken en de ruwe structuur zorgt er voor dat saus er beter aan blijft plakken.

Amaretti morbidi, amandelkoekjes van Vicenzi uit Italie. Heerlijke koekjes met een zachte binnenkant.

Foodelicious Box - Fentimans Ginger ale Fentimans ginger ale. Gebrouwen frisdrank die bijna niet te vergelijken is met standaard ginger ale. Lekker fris.

Foodelicious Box - Vlierbloesemsiroop en Crick's ketchup

Vlierbloesemsiroop van 100% Rotterdamsche wilde vlierbloesem. Lekker in een cocktail of om bijvoorbeeld panna cotta op smaak te brengen.

Crick’s ketchup een bijzondere doorzichtige ketchup. Een heerlijke saus met een verfijnde smaak, die wat vloeibaarder is dan “gewone” ketchup.

Foodelicious Box - champagne truffels Pure chocolade met een zachte ganache met champange. Zo lekker!

Foodelicious Box - truffelbouchée Truffelbouchées een 2-3 hapsbonbon gevuld met amanelpraliné en truffels uit Umbrië. Je moet hiervoor wel van truffels houden, want ze hebben een vrij sterke truffel smaak.

Foodelicious Box - Truffeltapenade en DCAN Truffeltapenade uit Acqualanghe gemaakt van paddenstoelen, olijfolie, truffels en olijven. Volgens de omschrijving onder andere te gebruiken op een toastje, bij een kaasplank of door een saus. Zelf zou ik deze in combinatie met andere smaken gebruiken, want de smaak is vrij sterk.

DCAN zilt groentesap. Groentesap met gefilterd zeewater. Te gebruiken als drankje, in een cocktail of als basis voor een pastasaus. Deze gebruik ik het liefst als basis voor een saus. Persoonlijk vind ik het te zout om op zichzelf te drinken.

Foodelicious Box Voor deze mini quiches heb ik een beetje truffeltapenade gebruikt samen met gegrilde aubergine en port salut kaas.

Iedere 2 maanden komt er een nieuwe box uit. Voor abonnees kost deze € 34,95 en een eenmalige box kost € 39,95. Beide prijzen zijn inclusief verzendkosten. Wil je meer informatie over de Foodelicious box of gelijk een abonnement nemen, kijk dan snel op https://foodelicious.nl/box.

Ik heb inmiddels mijn eigen abonnement afgesloten en ben ontzettend benieuwd naar de inhoud van Box 1. Zouden jullie per box ook een overzicht van de inhoud of review willen lezen?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Voor het testen van de producten krijg ik geen vergoeding en alle meningen zijn van mijzelf.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags: , ,

Geschreven door:

Liefhebber van eten, katten, puppies en boeken.

Volg mij op Twitter of de Nombelina's Foodblog pagina op Facebook voor het laatste nieuws.

3 reacties op Foodelicious Box

 1. 07-08-14 10:58

  Ben heel benieuwd naar de komende boxen en volg die graag via je blog! Blijf je enthousiast, dan ga ik het zeker overwegen…. keep me posted!

  • 07-08-14 11:37

   Zag je je eerste bericht niet verschijnen? Het leek erop dat hij nog goedgekeurd moest worden, maar ook weer niet.

   Ik zal de volgende ook eerst even testen voor ik er over schrijf, zo blijft het voor mensen die de box nog moeten krijgen ook nog een beetje spannend :).

 2. 07-08-14 11:00

  Ben heel benieuwd naar de komende boxen en volg die graag via je blog! Fijn dat je ook eerlijk bent over de smaak (iets te zout, sterkte truffelsmaak, etc.). Blijf je enthousiast, dan ga ik het zeker overwegen…. keep me posted!

Reageer