Disclaimer

De inhoud van deze website, inclusief teksten, recepten en afbeeldingen, is eigendom van Nombelina.com, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd.

Bij schending van ons copyright zullen er juridische stappen worden ondernomen.

Het is alleen toegestaan om onze foto’s of teksten te gebruiken wanneer er via een duidelijke link wordt verwezen naar de originele content. Én hiervoor vooraf toestemming voor is gegeven.

Nombelina.com wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijke dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Nombelina’s Foodblog kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Nombelina.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.

Deze website accepteert verschillende vormen van advertenties, sponsors en andere vormen van compensatie. Content die betaald of gesponsord is zal duidelijk zo aangemerkt worden.

Hoewel deze website compensatie voor artikelen of advertenties ontvangt, zullen wij altijd onze eerlijke mening, bevindingen en ervaringen over deze producten of diensten geven. De gedachten en meningen die op deze website worden geuit zijn van onszelf. Iedere claim, quote of andere representatie die een product maakt zal bij de fabrikant, merk of persoon moeten worden geverifieerd.

In sommige artikelen wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via zo’n link, verdient Nombelina een klein percentage om dit blog te ondersteunen.

Neem voor vragen contact op met me@nombelina.com.